Timp liber

Camionul suprem? Scania 770 S cu cabină extinsă cu 1 metru

Ce îi lipsește unui Scania 770 S Highline pentru a deveni camionul suprem? Poate o cabină extinsă cu un metru și un interior personalizat.

Camionul a fost comandat de compania norvegiană Øyvind Jensen Termotransport, pentru aniversarea de 50 de ani a directorului Nick Jensen. Acesta lucrează de la 19 ani în compania familiei și conduce încă unul dintre cele 40 de camioane din flotă.

Camionul suprem? Scania 770 S cu cabină extinsă cu 1 metru

Jensen a dorit un camion deosebit drept cadou pentru ziua sa. Baza noului vehicul era deja una specială: Scania S Highline cu cel mai puternic motor din Europa, V8 de 770 CP. Modelul 6×4 cu ampatament foarte lung a fost desăvârșit însă cu o cabină extinsă cu un metru.

Extinderea a fost realizată de compania olandeză Vlastuin Truckopbouw, după care interiorul a fost personalizat de altă companie olandeză, Truckstyling Luteren.

VEZI ȘI: MAN TGX cu cabină XXXL (galerie foto)

Rezultatul este o cabină atât de spațioasă, că poate fi folosită foarte ușor și ca birou mobil. Patul de jos a fost înlocuit cu o măsuță, înconjurată pe 3 părți de o canapea. În spatele scaunului pasagerului își face loc un dulap ce ascunde un frigider vertical și un cuptor cu microunde.

Patul de sus are dimensiuni apropiate de cele ale unuia casnic, iar tot designul interior este desăvârșit de tapițeria din piele crem și sistemele de iluminare și sonorizare. Ce îi lipsește? Poate doar un exterior pictat. Mai multe imagini cu interiorul sunt disponibile aici.

Camionul suprem? Scania 770 S cu cabină extinsă cu 1 metru

Din aceeași categorie...

Back to top button