Caravana Auto Schunn aduce cele mai noi modele Mercedes-Benz la Buzau

Caravana Auto Schunn aduce cele mai noi modele Mercedes-Benz la Buzau
Auto Schunn, cel mai important dealer Mercedes Benz din vestul tarii, continua actiunile de prezentare si de testare a automobilelor celebrului brand german.

Dupa ce au fost oferite spre vizionare in nordul tarii, unde caravana Auto Schunn s-a bucurat de un real succes, a venit randul altor orase, precum Buzaul, sa se bucure de prezenta celor mai noi modele Mercedes Benz, ce vor putea fi admirate si conduse de cei pasionati intre 24 si 28 iunie.

Caravana Auto Schunn aduce cele mai noi modele Mercedes-Benz la Buzau

Proprietarul companiei Auto Schunn, Jurgen Schunn a explicat care este scopul acestor activitati adresate publicului larg.

Actionam pentru a oferi clientilor nostri posibilitatea de a vedea si testa cele mai noi modele. Pot face un drive test si astfel pot cunoaste fiabilitatea masinilor de lux, cele mai noi tehnici dar si confortul acestora. Toate aceste actiuni au avut efecte pozitive, acest lucru aratand disponibilitatea publicului fata de diversificarea modelelor existente. E drept, ne adresam in principal sectorului premium, asa ca vom avea modele de la Clasa E pana la Clasa S. Intotdeauna modelele noi prezinta un interes major pentru public, oameniii dorind sa le conduca si sa le simta, a declarat Jurgen Schunn, care a dat asigurari ca aceste caravane ale Auto Schunn sunt actiuni care vor continua in toate regiunile reprezentate.

Omul de afaceri a facut si o dezvaluire interesanta in privinta pietii auto, pe segmentul masinilor de lux, in care se incadreaza si Mercedes Benz: “La o populatie de 20 de milioane de locuitori, Romania se situeaza, exceptand pietele occidentale, pe locul doi dupa Polonia, la numarul de vanzari Mercedes Benz”.

Follow #infotrucker