Eveniment

Caravana IVECO S-Way Tour 2020 a debutat la 1 martie

Începând cu 1 martie 2020, IVECO S-Way va fi prezentat transportatorilor români în cadrul caravanei IVECO S-Way Tour 2020.

Succesul înregistrat de IVECO S-Way Tour în 2019, când noul camion IVECO S-Way a fost prezentat în fața a 100 de transportatori din trei județe, i-a convins pe oficialii IVECO să continuie inițiativa și în acest an.

Caravana IVECO S-Way Tour 2020 a debutat la 1 martie

Forța caravanei stă în două componente esențiale, și anume: rețeaua națională IVECO și noutatățile aduse de noul IVECO S-Way. Astfel, în următoarele trei luni și jumătate, caravana va parcurge întreg teritoriu țării, având programate 13 opriri.

VEZI ȘI: Autoritățile din Tirol amenință cu înăsprirea controalelor în bloc a camioane

Pe lângă promovarea noului camion, IVECO vrea să fie mai aproape de transportatorii români, pentru a le înțelege mai bine nevoile într-un mediu familiar lor.

Tot în cadrul turneului, IVECO va face prezentarea teoretică a noutăților aduse de noul camion, dedicată în mod special proprietarilor și administratorilor de flotă, apoi un walk-around cu exemplificarea celor prezentate, iar evenimentul se va încheia cu test-drive.

O soluţie completă de transport
IVECO S-Way oferă o soluţie completă de transport pentru a-i asigura şoferului un plus de confort la bordul autovehiculului şi pentru a le permite proprietarilor să lucreze într-un mod eficient, profitabil şi fiabil.

Noul camion pentru distanței lungi îi oferă şoferului un plus de confort în timpul conducerii şi în timpul perioadelor de odihnă datorită cabinei spaţioase, confortabile,  prevăzute cu  funcţii  avansate şi  proiectate care satisfac toate cerinţele. Aceasta este concepută pentru a le oferi şoferilor tot ceea ce au nevoie, fiind locuinţa lor când aceştia se află departe de casă.

Caravana IVECO S-Way Tour 2020 a debutat la 1 martie

Într-o perioadă în care operatorii de logistică şi proprietarii de autovehicule se confruntă cu o concurenţă din ce în ce mai acerbă, IVECO S-Way asigură o eficienţă extraordinară a consumului de carburant şi fiabilitate, precum şi un cost total de proprietate scăzut datorită tehnologiilor avansate şi a serviciilor inovatoare.

IVECO S-Way este un camion 100% conectat care deschide o nouă eră în domeniul asistenţei proactive şi predictive.

Funcţiile avansate de conectivitate le permit şoferilor să menţină în permanenţă contactul cu administratorii de flotă, reprezentanţa şi specialiştii IVECO astfel încât să nu fie niciodată singuri când se află pe drum.

Acesta oferă, de asemenea, o gamă complet nouă de servicii inovatoare adaptate la cerinţele clienţilor şi dezvoltate pentru a menţine funcţionalitatea autovehiculului pe drum, fiind deosebit de fiabile şi sporind la maximum eficienţa flotei.

Din aceeași categorie...

Back to top button