Eveniment

Caravana Scania 2020: Gazul natural ca alternativă în transportul rutier de marfă

Caravana Scania 2020 continuă vineri, 13 noiembrie, având ca tematică gazul natural ca alternativă în transportul rutier de marfă.

Scania și partenerii săi invită toate companiile de transport – patroni, manageri, șoferi profesioniști – dar și pasionații de camioane să participe la 5 evenimente interactive și inovative desfășurate, de această dată, în mediul online.

Caravana Scania 2020: Gazul natural ca alternativă în transportul rutier de marfă

La fiecare dintre cele 5 evenimente, 50 de participanți care vizitează toate standurile partenerilor noștri vor primi un kit de supererou în care vor găsi o mască anticovid reutilizabilă și personalizată, o borsetă și mănuși personalizate.

Vor fi oferite, prin tragere la sorți, 20 de mingi de fotbal, iar unul dintre participanți va primi marele premiu: o dronă DJ Mavic Air! Pentru că ideile noi au nevoie de ajutor ca să prindă aripi!

Al doilea eveniment, dedicat companiilor de transport in constructii a avut parte de o audienta de peste 100 de companii. Acesta s-a desfasurat pe platforma hopin.to si le-a oferit sansa invitatilor sa afle noutati despre cele mai noi produse, servicii Scania și ale partenerilor săi si sa interactioneze direct cu acestia.

VEZI ȘI: Compania maghiară de transport Waberer’s revine pe profit

Tematica celui de-al treilea eveniment este gazul natural, varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă. Invitat special al acestei ediții este Matthias Maedge, Director – Advocacy la IRU.

“Vizitatorii” vor putea urmari scurte interviuri cu patronii și managerii din transport, despre cum s-au “adaptat” în perioada pandemiei și prezentări ale partenerilor.

Orarul evenimentelor:

  • Vineri, 13 noiembrie, 11:00 – 13:00 – Gazul Natural (CNG & LNG) – varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă
  • Vineri, 20 noiembrie, 11:00 – 13:00 – 2020 – 2021 Tendinte si oportunitati pentru companiile de transport in constructii
  • Vineri, 27 noiembrie, 11:00 – 13:00 – Gazul Natural (CNG & LNG) – varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă

Pentru înscrierea la evenimente, trebuie să vă înregistrați la adresa – https://events.scania.ro/caravana-digitala-2020/

Din aceeași categorie...

Back to top button