Eveniment

Caravana Scania 2020: Tendințe și oportunități pentru companiile de transport în construcții

Vineri, 6 noiembrie, Caravana Scania 2020 continua cu tendințe și oportunități pentru companiile de transport în construcții.

Scania și partenerii săi invită toate companiile de transport – patroni, manageri, șoferi profesioniști –, dar și pasionații de camioane să participe la 5 evenimente interactive și inovative desfășurate, de această dată, în mediul online.

Caravana Scania 2020: Tendințe și oportunități pentru companiile de transport în construcții

La fiecare dintre cele 5 evenimente, 50 de participanți care vizitează toate standurile partenerilor noștri vor primi un kit de supererou în care vor găsi o mască anticovid reutilizabilă și personalizată, o borsetă și mănuși personalizate.

Vor fi oferite, prin tragere la sorți, 20 de mingi de fotbal, iar unul dintre participanți va primi marele premiu: o dronă DJ Mavic Air! Pentru că ideile noi au nevoie de ajutor ca să prindă aripi!

Primul eveniment a fost un real succes, au participat peste 330 de companii de transport. Evenimentul a avut loc pe platforma hopin.to si le-a oferit sansa invitatilor sa afle noutati despre cele mai noi produse, servicii Scania și ale partenerilor săi si sa interactioneze direct cu acestia.

VEZI ȘI: Transportul rutier de mărfuri pus sub presiunea reducerii emisiilor de CO2

Tematica celui de-al doilea eveniment merge către tendințe și oportunități pentru companiile de transport în construcții, unde invitat special este Laurențiu Plosceanu, președinte ARACO (Asociația Romană a Antreprenorilor în Construcții)

Participanții vor putea urmari scurte interviuri cu patronii și managerii din transport, despre cum s-au “adaptat” în perioada pandemiei și prezentări ale partenerilor.

Orarul evenimentelor:

  • Vineri, 06 noiembrie, 11:00 – 13:00 – 2020 – 2021 Tendințe și oportunități pentru companiile de transport în construcții
  • Vineri, 13 noiembrie, 11:00 – 13:00 – Gazul Natural (CNG & LNG) – varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă
  • Vineri, 20 noiembrie, 11:00 – 13:00 – 2020 – 2021 Tendinte si oportunități pentru companiile de transport in construcții
  • Vineri, 27 noiembrie, 11:00 – 13:00 – Gazul Natural (CNG & LNG) – varianta optimă de combustibil alternativ în următorii 10 ani, în transportul rutier de marfă

Pentru a participa este necear să vă înregistrați accesând –  https://events.scania.ro/caravana-digitala-2020/

Din aceeași categorie...

Back to top button