Carburanti

Cardul DKV acceptat în stațiile din rețeaua OKQ8 din Suedia

Furnizorul european de servicii de mobilitate DKV Mobility își extinde în mod constant rețeaua de acceptanță la nivel european.

De acum, clienții DKV au acces în peste 520 de stații din rețeaua OKQ8, una dintre cele mai mari companii petroliere din Suedia.

În plus față de combustibilii convenționali, OKQ8 oferă o gamă largă de combustibili alternativi precum HVO100 și Etanol E85, care au un efect pozitiv asupra emisiilor de CO2.

Cardul DKV acceptat în stațiile din rețeaua OKQ8 din Suedia

„Suntem foarte încântați să încheiem acest parteneriat cu OKQ8, una dintre cele mai importante companii de uleiuri minerale din Suedia”, spune Sven Mehringer, director general Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility.

VEZI ȘI: DKV oferă cea mai mare rețea de stații cu LNG din Europa

„Acest lucru ne permite să le oferim clienților noștri din Suedia o rețea de aprovizionare și mai atractivă”. Datorită cooperării cu OKQ8, rețeaua de alimentare DKV din Suedia a crescut la peste 1.660 de stații de alimentare.

DKV conectează aproximativ 5.000 de stații de alimentare pe an la rețeaua sa, cu un accent puternic pe stațiile de alimentare cu soluții multiple care oferă și combustibili alternativi pentru a ne atinge obiectivul de a fi „Lead in Green” și pentru a deveni furnizorul principal de soluții de aprovizionare durabile pentru flotele din întreaga Europă.

În România, cardul DKV este disponibil prin intermediul Smart DKV.

Din aceeași categorie...

Back to top button