Știri

Cardul euroShell acceptat la plată pe A4 în Polonia

Începând cu 1 octombrie 2015, cardul euroShell este acceptat ca modalitate de plată pe autostrada A4 din Polonia.

Această informaţie recentă completează oferta euroShell privind posibilitatea plăţii tuturor autostrăzilor din această ţară (inclusiv autostrăzile A2 şi A1).

Cardul euroShell acceptat la plată pe A4 în Polonia

Cele trei autostrăzi includ porţiuni gestionate de companii private şi care nu fac parte din sistemul electronic Viatoll. Autostrada A4 face parte din drumul internaţional E40 şi se întinde pe o distanţă de 630 km în sudul Poloniei, de la graniţa germană – Görlitz până la graniţa ucraineana- Korczowa.

Cei 60 de km de autostrada între Krakovia şi Katowice sunt gestionaţi de un concesionar privat- Stalexport încă din anul 2000. La cele două porţi de taxare – din Mysłowice şi din Balice – cardurile de carburant sunt acceptate ca modalitate de plata directă.

Codul PIN nu este solicitat la plata, însă autostrada A4 este prima autostradă din Europa unde Shell oferă serviciul de autorizare on-line. Toate cardurile euroShell, indiferent de categoria de cumpărare, sunt acceptate ca modalitate de plată.

Porţiunea de la Kracovia la Katowice costa 53 PLN (€ 12.80) pentru vehiculele de mare tonaj şi 20 PLN (€ 4,80) pentru vehiculele uşoare. Tarifele includ TVA (23%) iar sumele de TVA pot fi recuperate de pe facturile euroShell, prin FDE.

Din aceeași categorie...

Back to top button