Trailer

Cargobull Telematics a fost certificată pentru sustenabilitate

Institutul German pentru Sustenabilitate și Economie confirmă încă o dată sustenabilitatea în domeniile ecologiei, economiei și competenței sociale pentru Cargobull Telematics, divizia de telematică a Schmitz Cargobull.

Cargobull Telematics a fost certificată pentru sustenabilitate cu „Assured Sustainability” de către Institutul German pentru Sustenabilitate și Economie. Divizia de telematică a Schmitz Cargobull a mai primit acestă certificare și în 2021.

Cargobull Telematics a fost certificată pentru sustenabilitate

Certificarea „Assured Sustainability” atestă faptul că societatea implementează sustenabilitatea într-un mod exemplar și aliniază toate procesele în mod durabil și economic. Aceasta include calitatea produselor, a serviciilor și a consultanței, precum și responsabilitatea ecologică și socială și orientarea economică spre viitor.

Competențele individuale în materie de sustenabilitate în domeniile mediului, energiei, afacerilor sociale, economiei și regionalității, precum și implementarea acestora în cadrul companiei au fost verificate prin audituri la fața locului.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull cumpăra 49% din producătorul de semiremorci ușoare Berger

Sistemul telematic TrailerConnect continuă să fie certificat și oferă clienților beneficii majore.

„Operatorul de flotă își poate îmbunătăți în mod decisiv poziția în cadrul licitațiilor publice sau al auditurilor, cum ar fi pentru managementul de mediu ISO 14001, managementul energetic ISO 50001 sau auditul energetic ISO 16247, cu un sistem TrailerConnect certificat. Acest lucru este valabil și pentru un număr tot mai mare de expeditori care solicită diferite dovezi ale sustenabilității unei companii pentru a acorda contracte. Aici, la Schmitz Cargobull, suntem cu mult în față cu produsul nostru și ajutăm la accelerarea proceselor în consecință”, explică Boris Billich, Director de vânzări la Schmitz Cargobull AG.

20 de ani de experiență în dezvoltarea telematicii pentru remorci

Schmitz Cargobull a vândut peste 146.000 de unități telematice, din care aproximativ 100.000 de sisteme active pe drumurile europene, și o experiență de 20 de ani în dezvoltarea și comercializarea propriei telematici pentru remorci TrailerConnect.

Schmitz Telematics este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii telematice pentru remorci și produse digitale inovatoare pentru industria logistică și de transport. Pe lângă dezvoltarea proprie de hardware și software, Cargobull Telematics oferă, de asemenea, gama completă de servicii pentru telematica remorcilor.

Aceasta include servicii de consultanță pentru gestionarea interfețelor de date, precum și a proceselor de gestionare a transportului și a flotei. Serviciile oferite de Cargobull Telematics GmbH sunt personalizate și disponibile în toată Europa.

Din aceeași categorie...

Back to top button