Curierat

Cargus oferă livrări flexibile prin aplicația Cargus Mobile

Cargus le pune la dispoziție destinatarilor finali mai multe oportunități de a gestiona procesul de livrare, prin aplicația Cargus Mobile.

Toate transporturile de mărfuri care au fost comandate și vor fi livrate prin curierul Cargus sunt vizibile instantaneu pentru utilizatori în aplicația sa Cargus Mobile. Este nevoie doar de introducerea numărului de telefon și a adresei de e-mail în procesul de finalizare a comenzii în e-shop.

Cargus oferă livrări flexibile prin aplicația Cargus Mobile

Cu un singur clic, Utilizatorul/Destinatarul poate schimba destinația din mers. Pachetul poate fi redirecționat către un punct Ship & Go, de unde poate fi ridicat oricând, în următoarele 3 zile lucrătoare

Aplicația permite autentificarea de la distanță prin introducerea unui PIN în aplicație. Pachetele pot fi ridicate mai repede, fără semnătură.

Plata pentru livrarea coletului se poate face cu cardul, direct pe dispozitivul curierului, dar și cu PayByLink în punctele Ship&Go, folosind Aplicația Cargus Mobile.

VEZI ȘI: Ce ai de făcut dacă firma ta a fost încadrată de ANAF în ”Lista marilor contribuabili”

O noutate absolută pe piața de curierat, dar deja cunoscută din aplicațiile de transport, o reprezintă ratingul curierului, prin care Cargus dorește să promoveze și să recompenseze activ curierii care oferă cele mai bine cotate servicii de livrare.

”Cea mai recentă aplicație mobilă nu este doar simplă și intuitivă, dar are și o serie de caracteristici noi. Acum, toate coletele Cargus vor fi automat disponibile destinatarului într-o singură aplicație, doar dând numărul său de mobil în timpul cumpărăturilor! De acum înainte, coletul va aștepta destinatarul și nu destinatarul coletul, iar coletul în sine va fi ridicat de la curier sau de la punctul Ship&Go în câteva secunde, chiar și cele care conțin COD (cash on delivery)”, a declarat Jaroslaw Sliwa, CEO Cargus.

Aplicația funcționează cu sistemul de operare Android sau iOS instalat, este gratuită și disponibilă pe Google Play și App Store. Se poate utiliza cu sau fără înregistrare. Înregistrarea în aplicație presupune introducerea numărului de telefon și a adresei de e-mail ale utilizatorului.

Din aceeași categorie...

Back to top button