Cum combați migranții? Un șofer de camion german are răspunsul (VIDEO)

carne de porc

Carne de porc prinsă de exteriorul camionului pentru a descuraja refugiații din zona portului Calais să urce din dorința de a ajunge în Marea Britanie.

Aceasta este soluția la care s-a gândit un șofer de camion german pentru a ține refugiații aflați în zona portului Calais departe de camionul său. Bazându-se pe faptul că majoritatea dintre aceștia sunt de religie musulmană, acesta a prins de jur-împrejurul camionului, bucăți de carne de porc. Chiar dacă treaba cu atingerea cărnii de porc nu este foarte clară în Coran, șoferul de camion german n-a vrut să le dea nicio șansă migranții care doresc să treacă ilegal în Marea Britanie, folosindu-se de camioane.

În filmarea postată pe YouTube și ajunsă viral, se pot vedea patru bucăți de carne de porc, care sunt prinse de lateralele camionului dar și pe bara de protecție spate a semiremorcii pentru a ține la distanță pasageri clandestini.

Cum combați migranții? Un șofer de camion german are răspunsul (VIDEO)

De asemenea, în clip se poate auzi și râsul puternic a celui care a filmat bucățile de carne de porc…

Această filmare vine la numai câteva zile după ce un șofer de camion maghiar a postat pe YouTube un clip înregistrat chiar de camera on-board a camionului său, în care acesta se vede cum acesta întreaptă camionul spre migranți cu scopul de a-i intimida.

VEZI ȘI: Un șofer de camion maghiar și-a pierdut cumpătul în zona Calais (VIDEO)

Filmul, amuzant prin prisma metodei mai puțin „ortodoxe” găsită de șoferul german, scoate în evidență situația extrem de complicată din zona portului Calais.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Follow #infotrucker