Știri

Carpatica Asig depune eforturi de îndeplinire a cerințelor de solvabilitate

Carpatica Asig accelerează eforturile de îndeplinire a cerințelor de solvabilitate, potrivit reglementărilor Solvency II.

Consiliul de Administrație al Carpatica Asig împreună cu administratorul temporar numit prin decizia Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), este mandatat să finalizeze procedura de atragere de cap ital și să încheie procesul de due diligence, aflat în plină desfășurare la sediul companiei.

În același timp, echipa executivă se va concentra spre accelerarea eforturilor de îndeplinire a cerințelor de solvabilitate, conform celor prevăzute în Directiva Solvency II. Conform comunicatul de presă publicat de societate, aceasta își desfășoară activitatea zilnică fără dificultăți și asigură clienții că vom continua să plătească despăgubiri, protejându-le interesele. Conform aceluiași comunicat se arată că, valoarea medie lunară a despăgubirilor plătite în ultimele 6 luni de Carpatica Asig se situează la peste 35 milioane lei.

Carpatica Asig depune eforturi de îndeplinire a cerințelor de solvabilitate

VEZI ȘI: ASF a decis aplicarea măsurilor de rezoluție în cazul Carpatica Asig

Compania arată aceeași atenție și pentru plata către furnizori sau către partenerii de afaceri. Întreaga echipă a Carpatica Asig este la dispoziția clienților pentru a furniza servicii de calitate, iar programul de introducere a unor produse noi sau de revizuire a celor existente va continua în același ritm ca și până acum, se mai arată în comunicat.

Pentru mai multe informații despre acestă societate de asigurări vă rugăm să accesați – carpaticaasig.ro

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button