Transport 4.0

Carrier a lansat soluția telematică Lynx Fleet în Europa

Lynx Fleet este un ecosistem unic, care deblochează puterea Big Data, cheia pentru o industrie de transport mai eficientă și mai durabilă.

Carrier Transicold a lansat Lynx Fleet, o soluție telematică pentru lanțul de frig dezvoltat în parteneriat cu Amazon Web Services (AWS).

Soluția telematică Lynx Fleet oferă o vizibilitate și conectivitate îmbunătățită pentru clienții Carrier în cadrul lanțului de frig, pentru a îmbunătăți rezultatele mărfurilor sensibile la temperatură, inclusiv a produselor alimentare, medicamentelor și vaccinurilor, respectiv a reduce amprenta de carbon din activitatea operațională și a îmbunătăți eficiența.

Carrier a lansat soluția telematică Lynx Fleet în Europa

De asemenea, oferă informații vitale printr-un flux de date centralizat și o vizibilitate sporită pentru proprietari, producători, șoferi, manageri de flote și comercianți cu amănuntul despre produsele transportate și modurile de livrare cu care sunt transportate. În plus, oferă clienților informații importante despre echipamente.

”Ajutându-ne clienții să ia decizii mai rapide, bazate pe date, aceștia pot obține un lanț frigorific mai sănătos, mai sigur și mai durabil”, a declarat Emmanuel Langevin, director de service, Carrier Transicold Europe Truck and Trailer.

Pentru transportatori, soluția telematică Lynx Fleet va propune întreținere proactivă pentru echipamentele Carrier Transicold, contribuind la maximizarea timpului de funcționare și la reducerea reparațiilor neprevăzute.

Printre numeroasele sale caracteristici, operatorii pot iniția de la distanță secvența de funcționare la minim a unității de răcire, atunci când aceasta este conectată la rețea, reducând costurile cu combustibilul și forța de muncă.

VEZI ȘI: Sistemul modular de răcire CELSINEO, testat peste 200.000 de ore în operațiuni

Capacitățile avansate de raportare vor ajuta, de asemenea, la implementarea celor mai bune practici, la schimbarea comportamentului și la crearea unor economii semnificative de profit și pierderi.

Lynx combină analiza AWS, inteligența artificială și Internet of Things cu soluțiile de refrigerare și supraveghere Carrier, extinzând oferta digitală actuală a producătorului american de sisteme de răcire pentru a gestiona transportul și stocarea mărfurilor perisabile.

Clienții care adoptă platforma Lynx vor avea acces la capabilități de urmărire de la încărcare la destinație, alerte în timp real, procese automatizate și capabilități de analiză predictivă pentru a-și livra marfa condiționată mai eficient și a reduce costurile lanțului de frig prin utilizarea optimă a resurselor și pierderea minimă de bunuri .

Soluția telematică Lynx Fleet va fi disponibilă pentru toți clienții Carrier Transicold din Europa până la sfârșitul lunii iunie.

Din aceeași categorie...

Back to top button