Trailer

Vector eCool în standard pe remorci frigorifice THT New Cool

Carrier Vector eCool este primul sistem frigorific complet electric și autonom, produs în serie.

THT New Cool este prima companie olandeză de închirieri din Europa care oferă clienților remorci frigorifice echipate cu Carrier Vector eCool, primul sistem frigorific complet electric și autonom produs în serie.

Cele două companii și-au unit forțele pentru a dezvolta un produs, care schimbă regulile jocului pentru industrie și reprezintă un pas semnificativ înainte în sustenabilitatea lanțului de produse frigorifice.

Vector eCool în standard pe remorci frigorifice THT New Cool

Proiectul Vector eCool a început în 2010, alături de mai multe companii care lucrează împreună pentru a dezvolta o nouă soluție autonomă de răcire pentru remorci frigorifice, inclusiv TRS Transportkoeling, care a devenit ulterior o companie Carrier Transicold, și THT New Cool.

Peste 50 de remorci frigorifice echipate cu sisteme frigorifice Vector eCool au participat la teste ample înainte ca noua tehnologie să intre în producția de serie, rezultând mii de ore de testare în aplicații cu mono și multi-temperatură.

Potrivit pentru utilizarea cu versiunile fără motor Vector HE 19 și Vector 1550 E ale Carrier Transicold, Vector eCool combină tehnologia complet electrică a companiei cu un nou sistem avansat de recuperare și stocare a energiei.

VEZI ȘI: Sistemul modular de răcire CELSINEO, testat peste 200.000 de ore în operațiuni

Aceasta convertește energia cinetică – care este generată de remorcă – în electricitate, care este apoi stocată într-un pachet de baterii pentru a alimenta unitatea de răcire. Acest ciclu creează un sistem complet autonom, care nu produce emisii directe de dioxid de carbon (CO2) sau particule.

De asemenea, Vector eCool este certificat PIEK, ceea ce înseamnă că atunci când utilizați Vector HE 19 și Vector 1550 E cu versiunile City, zgomotul în timpul funcționării este mai mic de 60 dB (A). Combinat cu performanțele sale în materie de emisii, Vector eCool oferă soluția supremă la reglementări din ce în ce mai stricte din zonele urbane.

Din aceeași categorie...

Back to top button