Eveniment

CarTrans este partener oficial al evenimentului „Regalul Crăciun la Palat”

Compania ploieșteană de transport, CarTrans, a anunțat prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul său, faptul că în acest an este partener oficial al evenimentului cultural unic „Regalul Crăciun la Palat˝, ce va avea loc în data de 14 decembrie în clădirea simbol a orașului Ploiești, Palatul Culturii.

„Regalul Crăciun la Palat˝ este un nou concept care se dorește a fi doar începutul unei lungi tradiții fiind primul eveniment de acest gen organizat la Sala Coloanelor din Palatul Culturii din Ploiești, avându-l ca protagonist pe Cezar Ouatu, în calitate de dirijor, pianist și interpret (contratenor, bariton, tenor). Acesta va concerta în compania orchestrei Pop Symphony alcătuită din tineri instrumentiști de cel mai înalt nivel profesional și a Coralei Danielescu dirijată cu maiestrie de prof. Valetin Gruescu. Invitatul special al evenimentului este Nico, una din cele mai bune voci feminine din Romania.

Într-o locatie superba, recent renovata, ce aduce in Ploiesti eleganta si aerul romantic din saloanele Palatului Versailles, vor rasuna cele mai frumoase colinde romanesti traditionale, cantece de Craciun internationale precum si prelucrari din teme clasice, interpretate sub forma unei calatorii muzicale, traind astfel armonia si atmosfera magica a Craciunului de la New York la Londra, de la Venetia la Roma, de la Paris la colindele sacre romanesti.

CarTrans este partener oficial al evenimentului „Regalul Crăciun la Palat"

În acord cu eleganţa salii si a concertului eveniment organizatorii au impus cod vestimentar „Black-tie”. La finalul concertului va avea loc un cocktail, toti invitatii avand posibilitatea de networking si totodata sa achizitioneze primul album pop-opera „The Voice of Love” din foyerul Salii Coloanelor din cadrul Palatului Culturii din Ploiești.

Biletele pentru publicul larg sunt disponibile la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor din Ploiești.

Din aceeași categorie...

Back to top button