ȘtiriUtilitare ușoare

Caselani transformă autoutilitarele moderne Citroën, în modele Type H

Vrei un food truck sau poate un espresso bar mobil chic? Carosierul italian Caselani oferă modificări pentru actualele autoutilitare Citroën, transformându-le în modele moderne Type H.

În ultimii ani, companiile care se ocupă cu personalizarea mașinilor au venit cu o serie de proiecte din ce în ce mai interesante, cele mai spectaculoase fiind cele care au parfum din trecut, cum este cazul lui

Caselani transformă autoutilitarele moderne Citroën, în modele Type H

În cazul de față, Citroën Type H este vedeta, însă nu vă gândiți la vechea utilitară produsă de francezi. Carosierul italian Caselani poate veni cu o modificare exterioară pentru toată gama de utilitare Citroën. Iar la final, vehiculele vor arăta ca un Type H, dar cu structură modernă.

Prima modificare a avut loc în 2017 pe un Jumper Van, iar kit-urile pentru conversie pot fi comandate și pentru Jumpy sau SpaceTourer.

Mai mult decât atât, carosierul italian are „binecuvântarea” celor de la Citroën pentru a realiza astfel de modificări. Iar ca lucrurile să fie complete, chiar oficialii Citroën folosesc vehicule modificate de Caselani pentru a vinde suveniruri sau pentru a lua parte la diverse evenimente cu food truck-uri.

VEZI ȘI: Prosegur folosește un MAN eTGE blindat pentru transportul banilor

Modificările exterioare includ nu doar zona frontală care face din orice utilitară modernă Citroën un Type H, ci și îmbunătățirile necesare pe părțile laterale, astfel încât modelul să pară unul autentic.

Caselani transformă autoutilitarele moderne Citroën, în modele Type H

Cea mai nouă modificare pregătită de Caselani este destinată lui Jumpy și poartă numele de Type HG (plătește tribut prototipului Type G). Citroën Type G a fost dezvoltat în 1948, însă nu a fost produs niciodată în serie.

Pentru moment, Caselani nu a anunțat prețul pentru modificările noi, însă în cazul lui Citroën Type H, prețul final este mai mare cu 10-20.000 de euro în funcție de utilitară.

Din aceeași categorie...

Back to top button