GreenZoneInfoTechȘtiri

Câștigă un ceas în cadrul competiției Scania Fuel Masters

Scania a lansat pe 26 octombrie 2015, Fuel Masters Europa, o competiție bazată pe economia de combustibil, la finalul căreia, pe baza abilităților zilnice de conducere, șoferii profesioniști pot câștiga a unui ceas de mână Scania.

În competiția Scania Fuel Masters este deschisă tuturor tipurilor de camioane, indiferent de marcă, atâta timp cât acesta sunt Euro V sau Euro VI. De asemenea, nu este obligatoriu să conduceți un camion tipic pentru distanțe lungi format din cap tractor și semiremorcă, ci vă puteți înscrie indiferent de aplicație, astfel că, tuturor camioanelor li s-a dat șansa să câștige. Puteți participa de câte ori doriți, atâta timp cât încărcați rezultatele din manșe diferite.

Competiția consumurilor de carburant a început pe 26 octombrie 2015 și se încheie pe 20.12.2015 fiind deschis tuturor șoferilor profesioniști din toate țările europene. Toți câștigătorii vor fi anunțați personal, pe pagina oficiala Scania Fuel Masters și pe diferitele canale de social media ale producătorului suedez. Decizia juriului nu poate fi contestată.

Câștigă un ceas în cadrul competiției Scania Fuel Masters

Este bine de știut că orice taxă suplimentară sau impozit ca urmare a premiului va fi suportată de câștigător. De asemenea, Scania va folosi doar adresa de e-mail furnizată pentru a vă contacta, compania respecând astfel confidențialitatea datelor.

Componența juriului
Luând in considerare condițiile de desfășurare precum și a tipului camionului cu care este obținută performanța, juriul este format din experți calificați Scania. Din cadrul juriului fac parte instructori, ingineri din cadrul departamentului de cercetare și dezvoltare pentru motore și manageri de produs pe segmentul transportului pe distanțe lungi.

Cum funcționează
Postează cel mai bun rezultat al consumul de combustibil mediu obținut peste 100 de kilometri parcursă. Anunță traseul pe care ai condus recent, greutatea totală a acestuia precum și condițiile rutiere și meteorologice. Distribuie postarea ta și colectează aprecieri (Like) sau claxoane de la alți șoferi. Cu cât colectezi mai multe claxoane cu atât cresc șansele să fii notificat de către juriu. Trei câștigători Scania Fuel Masters sunt notificați în fiecare săptămână.

Cum poți să devi un maestru în consum
În contextul eficienței consumului de combustibil, conducătorul auto este foarte important. Și, ca parte a angajamentului continuu Scania de a reduce consumul de combustibil, puteți citi testele independente – compania suedeză vrea să învețe din realizările tale de zi cu zi.

Practic, concurentul este în duel cu propriul rezultat obținut, consumul mediu de combustibil obținut în condiții reale. efectivă în condiții reale.

Pentru mai multe informații despre cea mai noua competiție Scania puteți lua legătura cu Scania Romania

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button