Știri

Au fost desemnați reprezentanții României la finala Mercedes-Benz Truck Trophy

Pe 27 şi 28 august, în județul Braşov, Mercedes-Benz România a organizat prima ediţie locală a Mercedes-Benz Truck Trophy.

După două zile de probe ce au pus la încercare memoria, logica, rezistența dar mai ales, spiritul de echipă, Cătălin Andreescu (40 de ani, București) şi Eduard Alexandru Drăgulescu (25 de ani, Petroșani) au dovedit că au toate calitățile necesare pentru a reprezenta România la finala internaţională Truck Trophy de anul viitor.

Lansată în 2015, Truck Trophy este o competiţie nouă şi inovatoare Daimler AG, care dă şansa tuturor șoferilor de camioane, indiferent de vârstă, sex sau experiența profesională și chiar indiferent de modelul de camion pe care îl conduc, să-şi demonstreze calitățile de condus on și off-road, curajul, rezistenţa şi spiritul de echipă.

Au fost desemnați reprezentanții României la finala Mercedes-Benz Truck Trophy

Pe parcursul celor două zile, cei zece concurenți români au trecut prin opt probe, individual sau împărțiți în echipe de câte doi sau cinci concurenți.

Dintre probele individuale, Cursa camioanelor a fost proba cea mai tensionată și care a departajat substanțial concurenții. Participanţii au condus prin telecomandă machete de camion pe un traseu delimitat, ce surprindea situații reale din trafic cum ar fi ocolirea obsetacolelor, conducerea pe diferite tipuri de teren, cuplarea semiremorcii sau parcarea ansamblului în loc delimitat.

VEZI ȘI: Creștere pentru Waberer’s în prima jumătate din 2016

În cadrul probelor pe echipe, concurenților le-au fost testate cunoștințele despre camioane, forța, rezistența, memoria și spiritul de echipă.

În urma calificărilor naţionale, Cătălin Andreescu şi Eduard Alexandru Drăgulescu vor reprezenta România la marea finală Truck Trophy, care va avea loc în primăvara anului 2017 într-o locație încă neanunțată de cei de la Daimler.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button