Business

Cătălin Constantinescu este noul manager general al DKV Euro Service România

Începând cu ultimul trimestru al lui 2018, Cătălin Constantinescu a preluat de la Robert Vass funcția de manager general al DKV România.

DKV Euro Service îl anunță pe Cătălin Constantinescu ca noul manager general al DKV România.

Cătălin Constantinescu este noul manager general al DKV Euro Service România

În vârstă de 40 de ani, Cătălin are experiență de peste 10 ani pe poziții de middle și top management, câștigată în domeniile de logistică, retail și vânzări, în cadrul unor companii multinaționale producătoare și distribuitoare de carburanți.

„Am acceptat provocarea DKV România chiar în anul în care compania aniversează 10 ani pe piața locală, ceea ce pentru mine înseamnă o provocare în plus prin prisma maturității afacerii și a echipei. Alături de echipa DKV, care crește constant, sunt convins că vom dezvolta în continuare serviciile de calitate superioară pe care le oferim clienților noștri precum și soluțiile care le ușurează activitatea peste tot prin Europa”, a declarat Cătălin Constantinescu.

Robert Vass, aflat timp de zece ani la conducerea DKV România,  își va continua activitatea de coordonare a sucursalei DKV Ungaria. Conform acestuia „decada în care am coordonat DKV România a însemnat o perioadă fantastică pentru mine.

Rezultatele importante ale companiei pe plan local nu ar fi fost posibile fără aportul semnificativ al fiecărui om din echipă, fără dedicarea, motivarea și ambiția de care au dat dovadă toți colegii.

Astăzi, DKV România este foarte cunoscută local, recunoscută ca un concurent puternic de către competiție și apeciată de către clienți. Sunt sigur că experiența, profesionalismul, dar și entuziasmul lui Cătălin, alături de atributele echipei DKV, vor asigura o dezvoltare durabilă pentru DKV în România.”

Din aceeași categorie...

Back to top button