Caz de inselaciune cu anunturi false de angajare reclamat de FAN Courier

Caz de inselaciune cu anunturi false de angajare reclamat de FAN Courier

FAN Courier, liderul pietei de curierat din Romania, a anuntat ca va sesiza organele abilitate in legatura posibila infractiune de inselaciune careia i-au cazut victime mai multe persoane aflate in cautarea unei slujbe de sofer profesionist.

La sediile FAN Courier din diferite orase s-au prezentat candidati la pozitia de sofer profesionist, care sustineau ca au dat curs unui presupus anunt postat in numele companiei, pe unul dintre portalurile de anunturi gratuite.

Caz de inselaciune cu anunturi false de angajare reclamat de FAN Courier

„Unii dintre ei achitasera in contul presupusei inscrieri a candidaturii o suma indicata la telefon de autorul anuntului, altii doreau sa stie unde trebuie sa plateasca aceasta suma de bani”, au declarat intr-un comunicat reprezentantii companiei.

Compania atrage atentia tuturor candidatilor la un post in cadrul companiei ca nu a pretins si nu pretinde nici o suma pentru inscrierea sau alte actiuni derulate in timpul procesului de recrutare de personal.

„FAN Courier isi selecteaza personalul si colaboratorii exclusiv pe baza competentelor profesionale si recomanda tuturor celor interesati sa solicite informatii direct companiei, la numerele de telefon de pe website-ul www.fancourier.ro, sectiunea Contact sau pe pagina sa oficiala de Facebook FAN Courier„, a spus Roxana Magopet, director de marketing al companiei.

FAN Courier va depune plangere penala impotriva autorului anuntului pe care il acuza de inselaciune, folosirea neautorizata a marcii inregistrate si de prejudicierea imaginii publice a companiei.

Compania de curierat a fost infiintata in 1998 si este detinuta de Felix Patrascanu si fratii Adrian si Neculai Mihai. Cu afaceri de 62,5 milioane de euro in 2013, FAN Courier este unul dintre cei mai importanti jucatori din acest domeniu.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.