Știri

Ce modalitate de plata sa aleg pentru plata taxelor de drum?

Stim cat este de important pentru o companie de transport sa reduca costurilor si a timpilor morti de tranzit. Ori de cate ori folositi autostrazile din Franta, Spania sau Portugalia, vehiculele unei flote pot economisi timp si bani. Astfel, TSG EuroShell va pune la dispozitie 3 modalitati de plata a taxelor de drum, in functie de nevoile companiei.

Prima optiune de plata este InterRoute Plus. Aparatul electronic este disponibil pentru camioanele si autocare cu greutatea maxima admisa de peste 7.5 tone. Aveti posibilitatea sa modificati datele autovehiculelor prin satelit (numar de inmatriculare, clasa de emisii etc.). Un avantaj in plus il reprezinta faptul ca aparatul este transferabil pe un al vehicul. Aceasta caracteristica este foarte utila, mai ales cand vehiculul initial este imobilizat in parc din diferite motive. Aparatul este valabil in Franta, Spania, Portugalia si tunelul Liefkenshoek din Belgia. Contra cost exista si optiunea de moniorizare GPS. Grila de taxare utilizata este in functie de tipul de autovehicul si distanta parcursa.

A doua optiune este InterRoute (VIAXX ES). Aparatul electronic este disponibil pentru autotractoare si autocare cu greutatea maxima admisa de peste 7.5 tone. Acest aparat, in comparatie cu InterRoute Plus nu permite modificari de date in sistem prin satelit si nu este transferabil, insa are avantajul pretului de achizitie. Este valabil in Franta, Spania, Portugalia si tunelul Liefkenshoek din Belgia. Grila de taxare este in functie de tipul de autovehicul si distanta parcursa.

Ce modalitate de plata sa aleg pentru plata taxelor de drum?

A treia optiune este TIS-PL. Acest aparat este diponibil doar pentru vehicule comerciale cu masa maxima admisa mai mica de 3.5 tone (Iveco Daily, MB Sprinter, Fiat Ducato, Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Ford Transit etc.). Este valabil doar pentru plata taxelor de drum din Franta si nu este transferabil. De asemenea, nu permite modificari de date in sistem prin satelit. Ca si la celelalte sisteme de plata, grila de taxare este in functie de tipul de autovehicul si distanta parcursa.

Care sunt avantajele utilizarii unui sistem de plata electronic?
In primul rand, beneficiati de discounturi de pana la 13% pentru Franta si 50 % pentru Spania si 27% pe plata tunelului Liefkenshoek (Belgia), in functie de numarul de traversari, valoarea lunara a taxelor platite si clasa de poluare a vehiculelor. Economii de timp si bani  – nu mai este necesara oprirea completa a vehiculului la fiecare poarta de taxare, plata se face automat prin citirea aparatului. Folosindu-se un singur dispozitiv electronic personalizat pentru fiecare camion la plata tuturor autostrazilor din tarile mentionate mai sus, tranzactiile sunt sigure. De asemenea, aveti un acces facil la detaliile cheltuielilor de pe site-ul Axxes si posibilitatea localizarii in timp real a vehiculului – doar pentru aparatele InterRoute Plus.

Montarea dispozitivului este foarte simpla. Acesta se ataseaza pe parbriz si se conecteaza la o priza de 12/24V.

Pentru mai multe informatii despre aceste aparate va rugam sa ne contactezi.

Din aceeași categorie...

Back to top button