Stiai ca

Cea mai frumoasă basculantă: Scania R540 She-Wolf

Noul camion al companiei britanice C. Doyle & Sons candidează cu mari șanse la titlul de cea mai frumoasă basculantă din Europa.

Ce te faci când șoferii îți cer ”și luna de pe cer”? Le-o oferi. Lăsând gluma la o parte, noul camion al companiei irlandeze este cu totul și cu totul special, de la început până la sfârșit.

Cea mai frumoasă basculantă: Scania R540 She-Wolf

Începând cu faptul că această basculantă a fost configurată nu cu o cabină de zi, cum este standardul în lumea construcțiilor, ci cu una de dormit cu plafon înalt, R Highline.

Cea mai frumoasă basculantă: Scania R540 She-Wolf

Aceasta a fost decorată cu motivul She-Wolf. Cum era de așteptat, pe cabină, dar și pe fustele laterale, au fost pictați mai mulți lupi. Iar pentru ca aceștia să aibă la ce să urle, cabina a primit la interior, pe plafon, o replică a lunii, iluminată.

Dar modificarea interiorului, preparat de celebrul tuner olandez Special Interior, nu s-a oprit aici. În primul rând, aproape tot interiorul a fost acoperit cu piele maro, inclusiv bordul și podeaua.

VEZI ȘI: MAN TGS transformat în cea mai frumoasă betonieră

Lupii sunt prezenți și aici. Pe tunelul central al cabinei avem unul iluminat, pe peretele din spate altul, iar încă doi își găsesc locul pe ușile dulapului instalat în locul patului de sus.

Din aceeași categorie...

Back to top button