Utilitare ușoare

Cea mai mare comandă din istorie pentru vehicule MAN TGE

Compania internațională de servicii de ambulanță Falck a făcut cea mai mare comandă din istorie pentru modelul MAN TGE. Acordul cadru vizează livrarea în cinci țări europene a aproximativ 2.500 de ambulanțe bazate pe modelul TGE, în următorii 6 ani.

Grupul Falck, cu sediul în capitala daneză Copenhaga, este un furnizor internațional de servicii de salvare, cu peste 30.000 de angajați în 35 de țări. Portofoliul Falck include servicii de salvare, pompieri, ambulanță, transport de pacienți și transport în terapie intensivă. Noua comandă Falck include modele MAN TGE pentru ambulanță și transport de pasageri.

Cea mai mare comandă din istorie pentru vehicule MAN TGE

În total, vor fi până la 2.500 de vehicule MAN TGE livrate, până în 2026, în Danemarca, Germania, Suedia, Spania și Marea Britanie. Aceasta este cea mai mare comandă primită de MAN în segmentul de vehicule comerciale ușoare. Cu modelul TGE, MAN activează din 2016 și în segmentul de vanuri între 3,0 și 5,5 tone.

VEZI ȘI: MAN TGE este disponibil cu tracțiune integrală până la 5.5 tone

Falck este un client vechi al MAN. În 2019, filiala din Danemarca a comandat 132 de camioane MAN TGL și 19 vanuri TGE. De asemenea, MAN a livrat în ultimii 2 ani 92 de modele TGE pentru transport de pasageri pentru filiala Falck din Marea Britanie.

”Experiența noastră în lucrul cu producătorii de suprastructuri, câștigată de decenii în sectorul de camioane, poate garanta scurtarea procesului de carosare și cea mai înaltă calitate posibilă pentru vehiculul complet”, a declarat Thomas Herzog, șef al departamentului International Key Account Van la MAN Truck & Bus.

Din aceeași categorie...

Back to top button