ParcariȘtiri

Cea mai mare parcare pentru camioane din Germania se contruiește pe A9 la Vockerode

Au început lucrările la ceea ce va fi cea mai mare parcare pentru camioane din Germania, investiția privată având o valoare de peste 10 milioane de euro.

La Vockerode (Wittenberg) în Saxonia au început lucrările de demolare ale unei foste centrale electrice, în locul căreia se va construi cea mai mare parcare pentru camioane din Germania.

Cea mai mare parcare pentru camioane din Germania se contruiește pe A9 la Vockerode

Lucrările au început cu demolarea clădirilor de birouri, după care se va trece la demolarea propriu-zisă a fostei fabrici.

VEZI ȘI: Cefin Trucks, lider de piață în 2018 pe segmentul camioanelor pentru construcții și vehiculelor municipale

Primăria din oraș este și ea implicată în proiect, mai ales că nu putea suporta lucrările de demolare din bugetul local. Investitorul din spatele proiectului este Albert Hauptstein din Bayern, proprietar a unui grup de opt companii.

Planurile inițiale nu prevedeau construcția unei astfel de parcări, dar Haupstein a anunțat acum că aceasta este destinația finală a acelui spațiu.

Pe lângă parcare pentru camioane de lângă autostrada A9 se va construi un motel și o stație de alimentare cu carburanți care va fi inaugurată până la finalul anului. Valoarea investiției în întregul proiect este de peste 10 milioane de euro.

Cea mai mare parcare pentru camioane din Germania se contruiește la Vockerode

În prima fază vor fi finalizate 90 de locuri de parcare, care vor putea fi folosite încă din toamna lui 2019, după care numărul va crește până la 350 de locuri de parcare pentru camioane.

 

Din aceeași categorie...

Back to top button