ParcariTop News

Cea mai mare parcare pentru camioane din Marea Britanie se deschide marți

Pe 7 decembrie se va deschide cea mai mare parcare pentru camioane din Marea Britanie, situată în Ashford, la aproximativ 20 km de intrarea spre Eurotunnel.

Noua parcare de lângă M20 va oferi 650 de locuri de parcare pentru camioane și numeroase facilități. În afară de toalete și dușuri, șoferii vor mai putea beneficia de mașini de spălat, uscătoare, sală de sport, salon cu televizor, sală de jocuri, restaurant cu mâncare gătită, fast food, bancomat, magazin sau wifi gratuit.

Cea mai mare parcare pentru camioane din Marea Britanie se deschide marți

De asemenea, în curând facilitatea va oferi și locuri de cazare. Ashford International Truckstop este și o parcare sigură. Cea mai mare parcare pentru camioane din Marea Britanie va avea un gard de 2,1 metri înălțime cu partea superioară din sârmă ghimpată, proiectoare LED cu senzori de mișcare, infraroșii, sistem de camere CCTV cu senzori de mișcare și patrule de securitate.

VEZI ȘI: A fost adoptată o rezoluție europeană privind siguranța șoferilor de camion

Parcarea trebuia să se deschidă la 1 noiembrie, dar inaugurarea a fost amânată din cauza problemelor de aprovizionare cu diverse materiale. În perioada 3-6 decembrie vor avea loc numeroase prezentări oficiale, iar șoferii vor putea folosi facilitatea de marți, 7 decembrie.

Locația poate fi găsită aici. Parcarea și facilitățile sale vor fi deschise non-stop.

Din aceeași categorie...

Back to top button