GreenZoneTop News

Cea mai mare stație de încărcare rapidă din lume pentru camioane electrice

Soluțiile Kempower sunt disponibile la cea mai mare stație de încărcare rapidă din lume pentru camioane electrice și utilaje pentru construcții.

TSG Olanda a deschis oficial WattHub, cea mai mare stație de încărcare rapidă din lume pentru camioane electrice, în orașul olandez Geldermalsen. Aceasta este amplasată ideal între Rotterdam și autostrada spre Germania, ceea ce o face o oprire perfectă pentru deplasările cu camioane electrice în anii următori.

Cea mai mare stație de încărcare rapidă din lume pentru camioane electrice

TSG Olanda a proiectat și construit întreaga stație de încărcare rapidă WattHub, inclusiv furnizarea și instalarea încărcătoarelor și a stațiilor de transformare. Compania s-a ocupat, de asemenea, de toate lucrările electrice asociate la locul de amplasare, care funcționează exclusiv cu energie eoliană și solară.

VEZI ȘI: Caspy Europarking, prima parcare securizată pentru camioane din sudul României

Dezvoltarea WattHub marchează un pas crucial către tranziția industriei transporturilor și construcțiilor către tehnologii bazate pe energie regenerabilă care produc zero emisii.

Echipată cu soluții de încărcare Kempower

Sistemul de încărcare de la WattHub este livrat de Kempower și are o capacitate totală de 3,6 MW, cu șase unități de putere de 600 kW și 36 de sateliți. Sateliții sunt controlați în grupuri de șase, oferind o putere maximă de încărcare între 25 – 400 kW – cea mai rapidă viteză de încărcare disponibilă oriunde în Olanda.

Cea mai mare stație de încărcare rapidă din lume pentru camioane electrice

Kempower a furnizat, de asemenea, software-ul său de gestionare a încărcării Kempower ChargEye Depot Master pentru WattHub. Acest sistem bazat pe cloud oferă monitorizare și gestionare securizată a încărcării, minimizează costurile cu energia electrică pentru încărcare și distribuie dinamic energia electrică către încărcătoare, eliminând potențialul de supracapacitate.

Din aceeași categorie...

Back to top button