ServiceȘtiri

Cea mai modernă cabină de vopsitorie dedicată camioanelor și autocarelor

Mercedes-Benz București, singurul atelier de service aflat în proprietata Mercedes-Benz România, are cea mai modernă cabină de vopsitorie dedicată camioanelor și autocarelor.

Dezvoltată în propria locaţie, noua facilitate continuă strategia Mercedes-Benz București bazată pe conceptul de One Stop Shop. Ce înseamnă astă? Că acolo ai totul, de la servicii de mecanică, tinichigerie, vopsitorie și reparații semiremorci până la asistență specializată în caz de daună.

Cea mai modernă cabină de vopsitorie dedicată camioanelor și autocarelor

De asemenea, atelierul are un stoc tampon minim de piese de schimb atât pentru camioane (Actros MP4), cât și autocare și autobuze Mercedes-Benz și Setra.

În plus, față de nevoia pieței, investiția în cea mai modernă cabină de vopsitorie dedicat camioanelor și autocarelor, preîntâmpină cerința companiilor de asigurări de a avea toate serviciile de reparație de după accident într-o singură locație.

Tehnologia din spatele celei mai moderne cabine de vopsitorie Mercedes-Benz București constă în uscarea elementelor vopsite cu ajutorul unor lămpi speciale cu ultraviolete, ce permit uscarea completă a vopselei în aproximativ 30 de minute.

Aceasta este dotată cu un performant sistem de ventilație prevăzut cu filtre ce absorb eficient vaporii de vopsea din aer, astfel că riscul apariției fenomenului de gazare este aproape zero.

Cea mai modernă cabină de vopsitorie dedicată camioanelor și autocarelor

[perfectpullquote align=”full” cite=”Sandu Stoica, director Mercedes-Benz București” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Clienţii noştri au nevoie ca vehiculele lor să fie pe drum, nu în atelier. De aceea, toate eforturile noastre se îndreaptă către eficientizarea proceselor de lucru şi optimizarea timpului de aşteptare al vehiculelor în service. Vopsitoria Mercedes-Benz București completează serviciile deja existente – de reparații și întreținere, mecanică, electrică, tinichigerie, diagnostică avansată sau verificări tahograf. Cu ajutorul acestei noi facilități, timpul de execuție pentru elemente de caroserie a scăzut de la una-două zile la doar câteva ore, astfel că, un vehicul cu avarii minore poate intra și ieşi din service în aceeași zi.[/perfectpullquote]

Noua cabină de vopsitorie dedicat camioanelor și autocarelor măsoară aproximativ 100 mp (15 m lungime, 5,5 m înălțime și 5,5 m lățime) din cei 1.200 mp ai atelierului de service şi permite vopsirea mai multor elemente de caroserie în același timp sau integrală a unui autocar integral, inclusiv double-decker, respectiv două capete-tractor sau o semiremorcă.

[URIS id=16564]

De asemenea, vopsitoria este dotată cu sistem de iluminat cu tuburi cu LED ce conferă o iluminare excelentă, prietenos cu mediul, grație unui consum de energie scăzut. În ceea ce privește materialele folosite în cadrul secției de vopsitorie, acestea sunt premium și agreate de Daimler.

VEZI ȘI: Conceptul Duo trailer de la Ewals Cargo Care poate revoluționa transportul rutier

Simultan cu deschiderea vopsitoriei, singurul atelier de service aflat în proprietata Mercedes-Benz România a devenit dealer Webasto, având astfel capacitatea de a oferi soluții de încălzire și răcire suplimentară pentru orice tip de vehicul comercial. De asemenea, locația este reparator autorizat al semiremorcilor Schmitz Cargobull.

Mercedes-Benz Bucureşti continuă strategia de extindere şi îmbunătăţire permanentă a serviciilor oferite în locaţia din Şoseaua Odăi, nr. 373-377, dorind să devină un benchmark al calității în ceea ce priveşte activitatea de întreţinere şi mentenanţă a vehiculelor comerciale grele în România.

Din aceeași categorie...

Back to top button