Eveniment

Cefin Trucks a anunțat două noutăți în cadrul ediției de toamnă Camion Fest 2019

Un nou concept de vânzare a camioanele rulate Ford Trucks și o nouă interfață pentru site-ul Cefin Trucks lansate în cadrul ediției de toamnă Camion Fest 2019.

Peste 200 de vehicule comerciale multimarcă au fost expuse în cadrul cele-i de-a 11-a ediții Camion Fest, organizată vinery, 25 octombrie la sediul Cefin Trucks din Ciorogârla.

Cefin Trucks a anunțat două noutăți în cadrul ediției de toamnă Camion Fest 2019

Devenit un eveniment de tradiție în fiecare toamnă și primăvară, ediția de toamnă a Camion Fest 2019 a adus și două noutăți.

Prima dintre ele este lansarea noului concept pentru camioanele rulate Ford Trucks, despre care a explicat mai multe Alexandra Siminiuc, marketing manager al Cefin Trucks.

“Atunci când clientul dorește să-și regândească afacerea, revine la noi, unde toate camioanele sunt revitalizate din bară în bară. Reverificăm sistemele esențiale și schimbăm toate consumabilele. În plus, clientul reprimește garanție și are variate posibilități de refinanțare. Astfel, clientul repornește la drum cu toată încrederea într-un camion Ford Trucks reinventat, adică mereu Ready to Go. ReFord!”

Cea de-a doua noutate o reprezintă lansarea unei noi interfațe a site-ului www.cefintrucks.com, mult mai intuitivă, cu stock-ul de vehicule actualizat în timp real.

VEZI ȘI: Croația va adera la Spațiul Schengen, în timp ce România mai așteaptă o tură

“Ca brand de vehicule rulate, Cefin Trucks este online de mai bine de 15 ani, însă în ultimii 3-4 ani am observat un trend care este încă ascendent în această direcție. Lumea e tot mai conectată la tehnologie, și astfel noi putem fi tot mai aproape de clienții noștri, la doar un click distanță”, spune Alexandra Siminiuc.

Cefin Trucks a anunțat două noutăți în cadrul ediției de toamnă Camion Fest 2019

Ca de fiecare dată Cefin Trucks a pregătit și o gamă variată de oferte speciale pentru clienții săi, de care aceștia pot beneficia doar în cadrul Camion Fest.

“De fiecare dată când organizăm acest eveniment suntem cu gândul la nevoile clienților noștri și tot timpul ne străduim să venim în sprijinul lor cu o gamă de vehicule comerciale grele rulate, completă: capete tractor pentru transportul intern și internațional, autobetoniere și autobasculante cu 4 axe, camioane cu 2 și 3 axe, semiremorci cu prelată, frigorifice, cisterne alimentare sau cele destinate transportului agabaritic”, spune Paul Draniceanu, directorul divizie vehicule rulate Cefin Trucks.

De altfel, cea de-a 11-a ediție a Camion Fest a atras foarte mulți clienți interesați de achiziția cel puțin a unui vehicul commercial rulat. Oferta a fost una bogată, fiind expuse peste 200 de vehicule comerciale.

“Din lunga experiență pe care o am în domeniul vânzarilor de vehicule rulate am înțeles că majoritatea clienților își doresc un camion rulat pe care să îl bage la treabă imediat. Grație vehiculelor rulate Ford Trucks lansăm azi conceptul “Ready to Go”. În prima etapă vor intra doar vehiculele Ford Trucks urmând ca acest concept să se extindă în viitor și pentru celelalte branduri”, a mai spus Paul Draniceanu.

În 2019, piața de vehicule rulate și-a păstrat ritmul din 2018, iar Cefin Trucks se bucură de un trend ascendent ca număr de vehicule livrate.

Cefin Trucks a anunțat două noutăți în cadrul ediției de toamnă Camion Fest 2019

“Avem încrederea că suntem printre cei mai buni în activitatea pe care o desfașurăm, iar eforturile noastre sunt răsplătite de către clienții noștri, carora le mulțumesc personal și în numele echipei”, spune Draniceanu.

Alături de celelalte surprize, atmosfera festivă și dinamică a evenimentului a fost una garantată.

Cefin Trucks a anunțat două noutăți în cadrul ediției de toamnă Camion Fest 2019

Ediția din acest an a avut un invitat surpriză, pe drifter-ul Claudiu Adam, cel mai tânăr pilot licențiat din Europa (15 ani), campion în Campionatul Național de Drift al României la clasa Semi Pro.

La volanului BMW-ului său E30 modificat, Claudiu a încins atmosfera cu „gogoșile” sale, dând culoare și miros de anvelopă evenimentului organizat de Cefin Trucks.

Din aceeași categorie...

Back to top button