Cefin Trucks a livrat 1000 de camioane Ford Trucks în România

Cefin Trucks a livrat 1000 de camioane Ford Trucks în România

În cadrul conferinței sale anuale de analiză a pieței, Cefin Trucks a anunțat că a livrat un total de 1000 de camioane Ford Trucks de la lansarea operațiunilor în România.

Pentru 2020, obiectivul Cefin Trucks este să-și crească vânzările, iar până la finalul anului 2021 să ducă marca Ford Trucks în top 3 în clasamentul producătorilor de camioane prezenți pe piața locală, prin numărul de vehicule vândute în România.

Acest obiectiv ambițios este în conformitate cu angajamentul companiei de a livra vehiculul cu numărul 2000 în jumătate din timpul alocat livrării primelor 1.000 de unități, adică 15 luni.

Pentru a susține acest plan ambițios, Cefin Trucks a anunțat că investește puternic în operațiunile sale de vânzare, odată cu dezvoltarea accelerată pe care Ford Trucks o realizează în prezent, atât în Europa de Est, cât și în cea de Vest.

“Suntem încântați de acest rezultat și suntem foarte recunoscători tuturor clienților noștri care au făcut acest lucru posibil. Muncim foarte mult pentru a ne asigura că oferim cea mai competitivă și mai valoroasă ofertă pentru a satisface toate cerințele clienților noștri, în ceea ce privește vânzarea, post vânzarea, finanțarea, comercializarea și serviciul buy-back. Evoluția rapidă a Ford Trucks în România confirmă toate acestea: suntem lider de piață pe segmentul Construcțiilor și Vehiculelor municipale și acum intenționăm să dezvoltăm segmentul de Cap Tractor, de pe piață“, spune Stefano Albarosa, fondator și CEO Cefin Trucks.

Cefin Trucks a livrat 1000 de camioane Ford Trucks în România

“Suntem, de asemenea, recunoscători Ford Trucks pentru că oferim un produs extrem de performant în condiții comerciale competitive și așteptăm cu nerăbdare să ne extindem cota de piață în România, pentru a fi printre primii trei jucători în următoarele 24 de luni și pentru a continua să accelerăm vânzările. Condițiile actuale ale pieței vor face ca produsul Ford Trucks să fie și mai atractiv, având în vedere avantajul competitiv general“, adaugă Stefano Albarosa.

Selim Yazici, Directorul Ford Trucks pe Regiunea Europa Centrală și de Est, a declarat că vor continua creșterea rapidă avută în anul 2019.

„Am reușit să atingem cota de piață de peste 8% cu ajutorul serviciilor oferite de distribuitorul nostru, CEFIN Trucks, pentru clienții noștri, prin soluțiile de vânzare, post-vânzare, tranzacționare și finanțare, în România. Suntem mândri să fim lider de piață și pe segmentul construcții și vehicule speciale și ne vom menține acest loc.

Există o tendință promițătoare de creștere și în segmentul de Cap Tractor, care este cea mai mare divizie din România. Obiectivul nostru este să dezvoltăm acest segment, ajungând la o cotă de piață de 12%.”

Cefin Trucks a livrat 1000 de camioane Ford Trucks în România

Selim Yazici a menționat, de asemenea, extinderea rețelei Ford Trucks în Europa de Vest, eforturile continue din vânzări și dezvoltarea rețelei de post-vânzări.

„Suntem încrezători că vom avea succes pe piețele din Europa Centrală, precum și pe cele noi din Europa de Vest. Considerăm că realizările noastre sunt strâns legate de nivelul ridicat al calității serviciilor din vânzări, post-vânzări și piese de schimb, pe care le oferim în întreaga rețea. Suntem, de asemenea, conștienți de faptul că este important să îi sprijinim pe șoferii Ford Trucks pe parcursul călătoriilor. Avem distribuitorii noștri alocați în Spania, Portugalia și Italia și vom crește rețeaua noastră din Vestul Europei și activitățile de dezvoltare a dealerilor, în anul 2020, și pe mai departe.”

“De asemenea, avem un acord încheiat cu TIP, pentru a oferi servicii post-vânzare clienților noștri. Rețeaua noastră de servicii acoperă toate rutele principale de transport din Europa de Vest, inclusiv Germania, Franța, Olanda, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Belgia, Austria și Marea Britanie”, adaugă Selim Yazici.

Evoluţie accelerată pe piaţa românească pentru Ford Trucks
Luna mai 2017 a marcat o etapă importantă în evoluţia companiei, prin lansarea oficială și inaugurarea sediului Cefin Trucks, la finalul procesului de rebranding.

În primul an de activitate, Cefin Trucks, în calitate de importator și distribuitor al Ford Trucks, a înregistrat vânzări de 157 de unităţi (1% pentru segmentul de transport, 17% pentru segmentul de construcţii și 7% pentru segmentul de vehicule specializate), cu o cotă de 2.36%.

În al doilea an, compania și-a îndeplinit și depășit obiectivul stabilit, surclasând deja, în semestrul al doilea, doi competitori cu o prezenţă tradiţională pe piaţă. Numărul unităţilor vândute s-a dublat, ajungând la 357, iar cota de piaţă la 5%.

Vânzările au crescut și mai mult în 2019, cu peste 570 de unități livrate și o cotă totală de piață de peste 8%. Datorită lansării F-MAX, un vehicul perfect potrivit pentru transportul internațional, Cefin Trucks intenționează să-și consolideze poziția de lider pe segmentul Construcții și Vehicule municipale și să-și crească substanțial vânzările de vehicule rutiere internaționale în 2020.

Rețea națională de vânzări și service
Cefin Trucks le oferă clienților săi un set complet și competitiv de servicii post-vânzare, prin centrele sale din București, Brașov, Deva și Arad și, prin rețeaua sa de parteneri de servicii, în Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara și Cluj și plănuiește deschiderea a trei noi locații de post-vânzare în 2019.

Cefin Trucks este lider de piață în comerțul de camioane rulate și, astfel, le poate acorda clienților săi prețuri de cumpărare și tranzacții foarte competitive, în ceea ce privește valoarea adăugată serviciilor financiare venite odată cu vânzarea de camioane noi. Toate vehiculele Ford Trucks livrate în România sunt echipate cu sistemene de monitorizare GPS oferite de grupul Viasat.

Echipa de vânzări Cefin Trucks a crescut în mod constant, de la 10 angajați în 2017 până la 23 în momentul de față, oferind acum o acoperire teritorială completă, distribuită într-o rețea de 12 birouri de vânzări și 12 centre de service autorizate.

Cefin Trucks și-a premiat clienții și partenerii
În cadrul evenimentului de gală organizat de după conferința de presă, Cefin Trucks și-a premiat o parte dintre clienții care au ales modelele Ford Trucks, precum și partenerii de afaceri.

Printre premiații serii s-au numărat Favorit Bio Trans, Polaris M Holding, Financiar Urban, Internațional Lazăr Company, Elisa Expediții, Chirulli Andrea, Transport Auto Ploiești 1, Supercom, Malex Thor și Selina Grup.

La categoria „Mari Contribuabili”, premiile au fost înmânate companiilor Albert Comimpex, Wienner Invest, Algida Center, Autotehnorom, Salubritate Craiova, SOMA, Vlase Complex Comercial, Old & New Construct, Drusal, Total NSA, Building Construction Mea și Treiro.

Alți premiași ai serii au fost Unicredit Leasing și Unicredit Bank, Garanti Leasing și casa de avocatură Moroianu & Asociații.

Seara a fost încheiată cu un concert Delia, cel mai în vogă artist al momentului.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.