Cefin Trucks devine service autorizat pentru autoutilitarele ușoare Ford

Cefin Trucks devine reparator oficial pentru autoutilitarele ușoare Ford
Cefin Trucks extinde rețeaua de service în România și integrează servicii after-sales pentru autoutilitarele ușoare Ford.

Cefin Trucks, cel mai mare centru de reparații vehicule comerciale din București, cu peste 20 de ani de experiență în reparații pentru camioane și remorci, reparații complexe de mecanică, electrică și tinichigerie pentru toate tipurile de vehicule și semiremorci, devine și service autorizat pentru autoutilitarele ușoare Ford.

Cefin Trucks devine service autorizat pentru autoutilitarele ușoare Ford

La începutul anului, Cefin Trucks anunța ca obiectiv extinderea portofoliului de servicii ce aduc plus valoare clienților săi, printre acestea aflându-se și un plan ambițios de a dezvolta rețeaua de service-uri autorizate la cele mai înalte standarde și o rețea multimarcă de top în cooperare cu partenerii de service.

Cefin Trucks anunță astfel completarea rețelei sale de service, venind în întâmpinarea clienților săi cu un set complet și competitiv de servicii post-vânzare, prin cele 19 centrele din București, Brașov, Deva, Arad, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj, Pitești, Ploiești, Galați, Turda și Piatra Neamț.

Începând cu luna aprilie, Cefin Trucks vine în întâmpinarea clienților săi și cu integrarea serviciilor de reparație pentru autoutilitarele ușoare Ford, în cadrul atelierului de service de pe Autostrada București – Pitești km 13.2 Strada Italia 1-7, Comuna Chiajna.

VEZI ȘI: Dirijabilul Goodyear revine pe cerul din Europa după o pauză de aproape 10 ani

Astfel, clienții de vehicule comerciale ușoare Ford vor putea efectua lucrări de mentenanță și întreținere periodică, reparații motoare și cutii de viteze, reparații și verificări frâne, direcție, articulații, redresări șasiuri și structure, tinichigerie, operațiuni de vopsitorie, reparații suprastructuri. De asemenea, Cefin Trucks oferă serviciu rapid de tractare în service, cu autovehicul specializat.

Cefin Trucks devine reparator oficial pentru autoutilitarele ușoare Ford

“Ne bucurăm că am reușit să păstrăm promisiunea către partenerii nostri, chiar și în această perioadă dificilă pe care o traversăm cu toții, aceea de a extinde serviciile de reparații Cefin Trucks în noi centre din țară dar si către clienții de autoutilitare ușoare Ford. Investim permanent în organizația noastră, atât în oameni și sisteme integrate, în zona de vânzări, cât și în dezvoltarea rețelei de service. Cred cu tărie în valoarea adăugată a serviciilor integrate, precum servicii post vânzare la cele mai înalte standarde. Vrem să le mulțumim clienților noștri pentru că au avut încredere în noi și suntem mândri că ne-au ales să le fim parteneri. De asemenea suntem recunoscători partenerilor noștri Ford Trucks și Ford România, pentru suport și încredere”, a declarat Stefano Albarosa, fondator și CEO Cefin Trucks.

Cefin Trucks oferă servicii la cele mai înalte standard ale mărcii, punând la dispoziție o echipă de profesioniști specializați în tehnologie Ford, soft de diagnoză original, dedicate autoutilitarelor ușoare Ford, scule dedicate și recomandate Ford, un stop tampon de piese de schimb uzuale, elevatoare de 4.5 tone, orar extins (7.00 – 21.30) și programări rapide.

Cefin Trucks devine service autorizat pentru autoutilitarele ușoare Ford

“Considerăm o oportunitate integrarea în activitatea de service Cefin Trucks a serviciilor de reparator autorizat pentru vehicule comerciale ușoare Ford. Cu peste 20 de ani de experiență în reparații pentru camioane și remorci, fiind cel mai mare centru de reparații vehicule comerciale din București, și cu peste 7500 de ore de manoperă facturate clienților noștri de o echipă de peste 90 de tehnicieni specializați, avem expertiză și toate instrumentele necesare și pentru a dezvolta această divizie de service dedicată autoutilitarelor ușoare Ford. Ne dorim să devenim un partener de încredere pentru companiile ce dețin în flota lor și vehicule comerciale Ford Transit. De asemenea, planul de dezvoltare al rețelei de service-uri proprii, partenere sau independente este foarte important pentru noi, pentru a fi alături de clienții nostri acolo unde au nevoie de noi”, spune Ionel Bălașa – Aftersales Director Cefin Trucks.

Follow #infotrucker