Cefin Trucks lansează competiția Ford Trucks Best Driver Challenge

Cefin Trucks lansează competiția Ford Trucks Best Driver Challenge
Pentru a sublinia o data în plus costurile operaționale reduse ale camioanelor Ford Trucks, Cefin Trucks a lansat Ford Trucks Best Driver Challenge – un concurs dedicat șoferilor Ford Trucks achiziționate din România.

Prima editie a comptiției Ford Trucks Best Driver Challenge se desfășoară în perioda 15 mai – 15 iunie 2018, în cadrul competiției fiind definite două categorii distincte: transport internațional și construcții.

Cefin Trucks lansează competiția Ford Trucks Best Driver Challenge

Singurul criteriul de departajare în cadrul concursului este consumul mediu de combustibil pe kilometru obținut în perioada amintită mai sus.

Derularea concursului nu presupune eforturi suplimentare față de sarcinile zilnice ale șoferilor și participă la eficientizarea activitații lor de zi cu zi.

Monitorizarea rezultatelor obținute în concurs se va face prin intermediul Via Truck – soluția profesională de monitorizare și management a flotelor auto prin GPS, sistem oferit de Via Sat.

VEZI ȘI: Criză de aparate de taxare DarsGo pentru plata taxei de drum în Slovenia

Premiile puse în concurs sunt 10 vouchere cadou în valoare de 500 de Euro pentru primii 5 clasați la cele două categorii ale competiției.

Rezultatele înregistrate în competitie, și primii clasați, vor fi comunicate săptămânal pe website-ul companiei www.ford-trucks.ro.

Rezultatele finale vor fi publicate până cel târziu la data de 1 iulie 2018.

Unul dintre principalele avantaje ale camioanelor Ford Trucks produse de grupul Ford în joint-venture cu Ford Otosan, îl reprezintă costurile operaționale poziționate printre cele mai mici din întreaga industrie.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.