Cel mai mare aeroport din lume este construit cu 651 de Volvo FMX 10×4

Cel mai mare aeroport din lume este construit cu 651 de Volvo FMX 10x4

Atunci când va fi gata, în 2028, cel mai mare aeroport din lume aflat de pe coasta Mării Negre (Turcia) va fi utilizat de 200 milioane de pasageri anual.

Noul aeroport din Istanbul (IGA – Istanbul Grand Airport) va avea șase piste și un complex de terminale desfășurat pe o suprafață totală de 1.3 milioane de metri pătrați, cel mai mare aflat sub un singur acoperiș, lucru care face acest proiect să fie cu adevărat colosal.

Unele dintre provocările proiectului sunt timpul relativ scurt de construcție a acestuia, terenul dur, respectiv nevoia de a muta o cantitate masivă de pământ și rocă înainte ca orice să poată fi construit.

Pentru acest lucru ai nevoie de utilaje și camioane robuste și sigure, care pot duce la capăt un astfel de proiect.

În prezent, pe cei 76.5 milioane de metri pătraţi de șantier lucrează aproximativ 3.000 de utilaje și vehicule. Multe dintre camioanele prezente pe șantierul celui mai mare aeroport din lume sunt Volvo FMX, model 10×4 să fim mai preciși.

VEZI ȘI: Șofer de camion condamnat la închisoare cu suspendare pentru alcool

Activitatea de suport este o parte esenţială a serviciilor oferite de Volvo Trucks, astfel, pentru a se asigura că fiecare camion Volvo din cele 651 prezente pe șantier este întotdeauna pregătit pentru lucru, suedezii au deplasat special o echipă de tehnicieni de service la fața locului.

Follow #infotrucker

Comentarii Facebook

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *