Logistica

Cel mai mare depozit farmaceutic din România, livrat de CTP pentru A&D Pharma

CTP a livrat recent cel mai mare depozit farmaceutic din România, o clădire built-to-suit de 35.000 mp contruită pentru A&D Pharma – Dr.Max Group, cel mai mare lanț de farmacii din Europa Centrală și de Est.

Parcul, denumit CTPark Mogosoaia, este localizat pe Centura București, în apropierea hubului intermodal Străulești și a aeroporturilor Băneasa și Otopeni. El consolidează portofoliul CTP Romania de peste 2,1 milioane mp, dintre care 1,5 milioane în București.

Cel mai mare depozit farmaceutic din România, livrat de CTP pentru A&D Pharma

”Cooperarea noastră cu A&D Pharma – Dr.Max Group a început în 2020, iar în mai puțin de doi ani le-am livrat peste 45.000 mp în două locații, bucurești și Sibiu. CTPark Mogosoaia este un depozit de top atât pentru noi, cât și pentru A&D Pharma – Dr.Max Group. Este cel mai mare depozit farmaceutic din România, livrat în timp record și în bugetul inițial”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP Romania.

”Cu peste 4.500 de farmacii în România și peste 200 de milioane de unități procesate anual, capacitatea și calitatea depozitelor este esențială pentru noi. Cu o investiție de peste 30 de milioane de euro, noul Centru Logistic Național este un proiect de ultimă generație, cu prima linie de colectare semi-automată pentru distribuție farmaceutică și unul dintre cele mai mari depozite farma din Europa Centrală și de Est”, a spus și Cezar Zaharia, CEO A&D Pharma – Dr.Max Group.

VEZI ȘI: Au început lucrările de construcție la CTPark Oradea Cargo Terminal

În afară de CTPark Mogosoaia, CTP deține alte cinci parcuri industriale în București: CTPark Bucharest West și CTPark Bucharest (în vestul orașului, pe autostrada A1), CTPark Chitila și CTPark Bucharest North (în nordul orașului, în Stefănești – Afumați) și CTPark Bucharest South (în sud, Popești-Leordeni).

În România, CTP are un portofoliu de peste 2,1 milioane mp de depozite de Clasa A, în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Turda, Caransebeș, Ineu și Salonta.

Din aceeași categorie...

Back to top button