Cele mai noi soluții de iluminare HELLA montate pe un camion de show MAN

Noile blocuri optice Hella prezentate pe un camion de show MAN
HELLA a echipat din bară în bară un camion de show MAN cu cele mai noi soluții de iluminare special dezvoltate pentru vehicule comerciale.

Lămpi Shapeline, lămpi de lucru, auxiliare, avertizare și accesorii, toate aceste noi soluții de iluminare au fost montate de HELLA pe un camion de show MAN.

Cele mai noi soluții de iluminare HELLA montate pe un camion de show MAN

În acest fel, expertul în iluminat și electronică își va prezintă produsele pentru design, individualitate și siguranță la târguri și evenimente.

Și, credeți-ne, la câte lumini are pe el și cum este vopsit, acestui camion i-ar fi imposibil să treacă neobservat în cadrul evenimentelor în care va fi expus.

Dacă am adus aminte de vopsea, trebuie spus că acest camion are cabina vopsită în culoarea galben HELLA, având desenate câteva bulele de dialog albastre, care indică diferitele tipuri de lumini din portofoliu.

Dintre toate luminile montate pe el, unele care sigur vă vor atrage atenția sunt lămpile Shapeline, disponibile în două variante – Tech și Style – care conferă camionului un aspect unic. Astfel, iluminarea camionului este complet implementată în design-ul Style.

Grație modului în care au fost concepute, acest tip de lămpi se pot monta în sisteme de iluminat în conformitate cu principiul modular. Astfel, la partea din spate, camionul are un bloc optic compus din lampă de frână, semnalizare și lampă de ceață. Acest principiu modular, permite crearea unei semnătururi de lumină individuală, foarte ușor.

VEZI ȘI: Kässbohrer a dezvoltat o versiune electro-hidraulică a semiremorcii Ecotrans

Noi, am văzut lămpile Shapeline montate prima dată pe camionul celor de la P. v. Setten transport, un Volvo FH , prezentat în 2017 în cadrul Trackstar Festival.

Cele mai noi soluții de iluminare HELLA montate pe un camion de show MAN

În plus, față de lămpile Shapeline, alte produse HELLA sunt utilizate pentru a completa designul camionului.

Tot în spate, de exemplu, au fost montate lămpi de lucru „Q90 compact LED”din seria Thermo Pro, care – datorită reflectorului multi-fațetat – luminează în mod omogen apropierea imediată pentru a permite funcționarea sigură și eficientă chiar și noaptea.

În spatele cabinei șoferului, lampa de lucru „Flatbeam 1000 LED”cu iluminare la 45 de grade oferă lumină în zona de lucru din apropiere, chiar și fără înclinare, ceea ce duce la o mai bună vizibilitate în timpul procesului de cuplare a semiremorcii, de exemplu.

De asemenea, pe cabină, camionul are montate patru lămpi auxiliare de generația a doua „Luminator LED” ce folosesc tehnologie LED de ultimă generație, atât pe faza de întânire, cât și poziție.

Cele mai noi soluții de iluminare HELLA montate pe un camion de show MAN

În plus, camionul a fost prevăzut cu două lămpi de avertizare “K-LED Blizzard”, ale căror semnale dublu flash la 360 de grade îi avertizează de la mare distanță pe ceilalți utilizatori ai drumului asupra prezenței acestuia pe drum.

Lampa auxiliară “Rallye 3003 LED” indică o lumină de poziție inconfundabilă pe bara montată în față. Evident că, un astfel de camion nu avea cum să nu fie dotat cu goarne cu aer.

Unele produse sau combinații de pe camion sunt permise numai pentru aplicații în afara reglementărilor germane de autorizare a traficului rutier (StVZO), iar unele combinații sunt permise numai pentru aplicații din afara CEE.

Follow #infotrucker