ServiceȘtiri

Centre Iveco Truck Station pe principalele rute europene de transport

Iveco a lansat un program de afiliere, care le permite atelierelor specializate în reparații de camioane, să devină centre Iveco Truck Station.

Pentru a putea primi acreditarea de centrul Iveco Truck Station, ateliere trebuie să îndeplinesc un set de standarde riguroase care acoperă toate domeniile de activitate, inclusiv instruirea personalului, program de lucru prelungit şi disponibilitate mai mare a pieselor de schimb.

Centre Iveco Truck Station pe principalele rute europene de transport

Planul producătorului din Torino este de a construi o reţea de 250 de centre Iveco Truck Station în toată Europa, pentru a se asigura că transportatorii vor avea întotdeauna un astfel de centru în apropiere şi că vor putea beneficia rapid de serviciile complete ale celui mai apropiat dintre acestea.

Prin intermediul Iveco Truck Station, clientul va beneficia de garanţia Uptime, o promisiune a mărcii faţă de toţi clienţii care optează pentru noul Stralis XP sau NP.

În cadrul Iveco Truck Station, reparaţiile sunt efectuate de tehnicieni specializaţi, bine instruiţi şi cu experienţă, folosind cele mai avansate instrumente de diagnosticare.

Truck Stations garantează disponibilitatea pieselor de schimb necesare, datorită procedurilor eficiente de gestionare a stocului şi logisticii Iveco, care se bazează pe instrumente avansate, cum ar fi Parts Retail Inventory Management şi noul sistem de comandă a pieselor Dealer-to-Dealer, pentru a asigura livrarea pieselor corespunzătoare în locaţia corectă şi la timpul potrivit pentru clienţii care optează pentru camioane grele destinate transportului pe distanțe lungi.

VEZI ȘI: Șoferul român care transporta mobilă pentru IKEA își cere drepturile în instanță

Iveco Stralis XP şi NP vor beneficia de un “canal prioritar” pentru asistenţă tehnică.

Centrele Truck Stations depăşesc nivelul de asistenţă asociat de obicei cu atelierele, prezentând inclusiv facilităţi de servisare a pneurilor şi de spălare a camioanelor.

De asemenea, centrele Truck Stations au stabilit aranjamente cu hotelurile locale pentru a asigura locuri de cazare, inclusiv un mijloc de transfer către şi de la centru. Pentru a se asigura că nivelul de service este menţinut, fiecare centru Truck Station va fi supus unui audit anual pentru a-şi păstra autorizaţia.

Centrele Truck Stations din Europa oferă un program de lucru prelungit, astfel că acestea pot fi contactate prin intermediul aplicaţiei mobile Iveco Non-Stop (apel gratuit) sau a sistemului telematic de la bordul autovehiculului.

Indicaţiile către cel mai apropiat Truck Station pot fi afişate pe un smartphone sau o tabletă folosind aplicaţia Iveco Dealer Locator, care geolocalizează poziţia curentă a şoferului şi furnizează indicaţii prin intermediul funcţiei sale de navigare.

Serviciile oferite de Iveco Truck Station:
– Reparaţii de înaltă calitate:
Personal Iveco cu experienţă vastă, dotat cu cele mai avansate instrumente de diagnosticare
Personal de înaltă clasă: Cele mai bune echipe de vânzări şi asistenţă post-vânzare în materie de camioane grele destinate transportului pe distanțe lungi
– Program de lucru prelungit: Întotdeauna disponibile
– Proximitate: Amplasate pe principalele trasee folosite de clienţii care optează pentru camioane de regim greu
– Disponibilitatea pieselor de schimb: Planuri specifice asigură disponibilitatea pieselor de schimb corespunzătoare în locaţiile adecvate
– Bandă prioritară: Prioritate pentru asistenţă tehnică
– Servicii suplimentare: Facilităţi de servisare a pneurilor şi de spălare a camioanelor, hoteluri afiliate şi multe altele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button