Camioane

Centru de carosare la fabrica Renault Trucks din Blainville-sur-Orne

Pentru o oferi clienților o gamă și mai largă de soluții și timpi reduși de livrare, Renault Trucks a deschis la fabrica sa din Blainville-sur-Orne un centru de carosare.

Indiferent dacă sunt folosite în distribuție, colectare de deșeuri sau aprovizionarea șantierelor, gamele de camioane D și D Wide au nevoie deseori de adaptări pentru cerințele specifice ale clienților. Un centru de carosare dedicat a fost deschis la fabrica Renault din Normandia, care face adaptările necesare camioanelor la finalul liniei de producție.

Centru de carosare la fabrica Renault Trucks din Blainville-sur-Orne

Noile facilități acoperă o suprafață de 2.500 mp. Operatorii, tehnicienii și inginerii operează la nouă posturi de lucru simultan. Ei montează echipamentele și accesoriile comandate, instalează soluții pentru siguranța și confortul șoferilor sau fac modificări extinse la structura șasiului.

VEZI ȘI: Renault T, T High, C și K Evolution: mai confortabile, mai fiabile și mai eficiente

”Atelierul este un răspuns ideal la nevoile clienților noștri care au cerințe specifice, precum sisteme on-board de cântărire, pentru a calcula în timp real încărcătura, sau instalarea de sisteme independente de aer condiționat, pentru confortul șoferilor. Noul centru ne permite să efectuăm toate aceste operațiuni în cadrul fabricii, pentru a optimiza costurile și timpii de așteptare pentru clienți”, a declarat Maxime Vinclet, manager de vânzări la Centrul de Adaptare de la Blainville-sur-Orne.

În noul centru pot fi carosate modele Renault Trucks D și D Wide din clasele de emisii Euro 3, Euro 5 and Euro 6.

Din aceeași categorie...

Back to top button