Centura ocolitoare a localității Wegfurt a fost deschisă traficului rutier

Centura ocolitoare a localității Wegfurt a fost deschisă traficului rutier
Dorothee Bär, ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Transporttului și Infrastructurii digitale din Germania, a inaugurat în această lună centura ocolitoare a localității Wegfurt, din regiunea Rhön pe B 279.

Prin deschiderea acestui segment de drum se crează un culoar de tranzit prin regiunea Franconia Inferioară care contribuie creșterea siguranței rutiere și la reducerea poluării fonice și cu noxe a mai multor localități din zonă.

Centura ocolitoare a localității Wegfurt a fost deschisă traficului rutier

O dată cu inaugurarea centurii de ocolire a orașului Wegfurt șoferii nu vor mai trebui să treacă prin nicio localitate pe B 279 între A 71 de la Bad Neustadt și până la Hessen.

VEZI ȘI: Compania Arcese a deschis o filială nouă la Lognes în Franța

Astfel, calitatea traficului pe această conexiune unică de transport direct peste Rhön, o regiune muntoasă, care face parte din Mittelgebirge, situat la granița landurilor Bayern, Hessen și Thüringen din Germania, va fi mult îmbunătățită.

Din vara anului 2017, când au început lucrările, autoritățile locale și naționale au investit 10.3 milioane de euri în construcția drumului de centură care are o lungime de 1.5 kilometri.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.