Știri

Cerere de punere sub acuzare în cazul Dark Truck 2

Procuratura din Messina (Italia) a cerut trimiterea în judecată a nouă suspecți sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fraudă economică prin facturi false cu scopul de a eluda plata taxelor către statul italian.

După încheierea investigației care a dura aproape un an, procuratura din Messina a cerut judecarea a nouă suspecți într-un cunoscut caz de evaziune denumit Dark Truck 2.

Acum, totul rămâne la latitudinea judecătorului să stabilească vinovații în cazul fraudei economice ce a produs o gaură la bugetul de stat de aproximativ opt milioane de euro, plus alți 300.000 euro reprezentând neplata taxelor pentru salarii a 77 de angajați.

Conform publicației italiene, trasportoeurope.it, autoritățile din Italia au pornit investigația pe 28 ianuarie 2015, atunci când poliția economică au arestat două persoane bănuite de fraudă fiscală și au confiscat 9 milioane de euro din două apartamente.

Conform procuraturii din Messina, suspecții s-au sustrat la plata taxelor către stat prin intermediul unor facturi false, emise de o companie care opera în sectorul transportului rutier.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button