Logistica

CEVA Logistics devine partener logistic al Scuderiei Ferrari

CEVA Logistics, parte a grupului CMA CGM, a devenit partener logistic al Scuderiei Ferrari, în baza unui acord pe mai mulți ani.

CEVA Logistics a devenit partener al Scuderiei Ferrari, cea mai iubită echipă din Formula 1, și furnizor de servicii logistice pentru mașinile de curse și echipamentele producătorului de la Maranello în cadrul Grand Prix-urilor de F1, precum și Seria GT și alte evenimente Ferrari Challenge.

CEVA Logistics devine partener logistic al Scuderiei Ferrari

În calitate de partener al Scuderiei Ferrari, CEVA Logistics se va regăsi cu logo-ul pe noile monoposturi, care vor fi prezentate pe 17 februarie, precum și pe camioanele echipei, combinezoanele piloților și ale mecanicilor. Pe lângă expunerea logo-ului în Formula 1, CEVA Logistics va fi vizibilă și în alte serii unde producătorul italian este angrenat, inclusiv în cursele GT.

Din 1950, Scuderia Ferrari a participat fără întrerupere la toate campionatele mondiale de Formula 1 și deține recordul pentru cele mai multe victorii în Grand Prix-uri, câștigând 239 de curse și 16 titluri mondiale la constructori.

Evenimentele de Formula 1 au audiențe TV de sute de milioane de privitori în fiecare an. În plus, potrivit lui Nielsen Sports, se preconizează că Formula 1 la nivel mondial va ajunge la un miliard de persoane interesate în 2022, ceea ce reprezentă o creștere cu 20% față de anul trecut pe 10 dintre piețele cheie ale Formulei 1, care au fost Brazilia, China, Franța, Germania, Italia, Rusia, Coreea de Sud, Spania, Marea Britanie și Statele Unite.

CEVA Logitics implementează capacități logistice globale pentru Scuderia Ferrari

Ferrari a ales CEVA Logistics și rețeaua sa globală pentru a asigura transporturile rutiere și maritime pentru mașinile de curse și echipamentele sale către locurile de desfășurare a curselor din întreaga lume. Acordul oficial de partener logistic acoperă atât cursele din Formula 1, cât și cele din Seria GT.

VEZI ȘI: Rolul Gebrüder Weiss în logistica misiunii Amadee-20 pe Marte

În plus, CEVA Logistics va sprijini livrările mașinilor de curse și echipamentelor către destinațiile evenimentului Scuderia Ferrari și va gestiona livrările de piese de schimb în Europa și distribuția globală de material de vânzare cu amănuntul.
Calendarul Formula 1 din 2022 include 23 de evenimente globale care încep pe 18 martie în Bahrain și se încheie pe 20 noiembrie la Abu Dhabi.

Din aceeași categorie...

Back to top button