Logistica

CEVA Logistics își extinde parteneriatul global cu Ferrari

CEVA Logistics, o subsidiară a Grupului CMA CGM, a semnat un nou acord multianual pentru a continua să furnizeze toate serviciile logistice pentru mașinile și echipamentele Scuderiei Ferrari în timpul curselor de Formula 1, precum și pentru cursele GT și evenimentele Ferrari Challenge.

În calitate de partener de echipă al Scuderiei Ferrari, sigla CEVA Logistics va rămâne pe noul monopost 2024 al Scuderiei Ferrari (care va fi dezvăluit pe 13 februarie), pe vehiculele echipei și pe echipamentul și îmbrăcămintea piloților și a echipei de curse. Pe lângă expunerea mărcii sale în Campionatul Mondial de Formula 1, CEVA Logistics va fi vizibil în alte serii, precum GT Ferrari Challenge.

Ferrari a participat la toate edițiile Campionatului Mondial de Formula 1 din 1950 și deține recordul pentru cele mai multe victorii în Grand Prix (243) și 16 titluri mondiale la Constructori. CEVA Logistics continuă să-și consolideze poziționarea internațională, ca parte a obiectivului său de a deveni unul dintre primii 5 jucători logistici din lume.

Campionatul Mondial de Formula 1 continuă să crească în mediatizare, atrăgând sute de milioane de telespectatori în fiecare an și menținându-și progresul pe principalele piețe de sport cu motor, și anume Brazilia, China, Franța, Germania, Italia, Rusia, Coreea de Sud, Spania , Marea Britanie și SUA. Odată cu creșterea numărului de curse pe sezon și revenirea etapei chinezești în 2024, Formula 1 își întărește și consolidează prezența globală.

VEZI ȘI: CEVA Logistics, parteneriat cu Toyota pentru a testa un camion cu hidrogen

Din 2022, CEVA Logistics și-a desfășurat expertiza și capacitatea de inovare punând la dispoziția Scuderiei Ferrari toate resursele sale logistice globale. Datorită agilității și expertizei sale, CEVA a transportat echipamente în întreaga lume în intervalele de timp necesare pentru a asigura buna desfășurare a sezonului de curse Scuderia Ferrari. Ca urmare a încrederii în rețeaua sa de clasă mondială pentru a asigura transportul rutier, maritim, aerian și feroviar, CEVA este pregătită pentru Campionatul Mondial de Formula 1 din 2024, care va include 24 de evenimente la nivel mondial, începând cu 2 martie în Bahrain și se încheie pe 8 decembrie în Abu Dhabi.

Decarbonizarea rămâne o provocare majoră și un obiectiv declarat pentru ambele companii. Ca parte a acțiunilor sale, CEVA oferă clienților săi opțiuni alternative de combustibil, inclusiv biocombustibil, gaz natural lichefiat. (GNL) și biometan pentru transport maritim, combustibili durabili pentru transportul aerian și biocombustibili sau vehicule electrice, pentru transportul terestru.

În 2023, CEVA Logistics și-a demonstrat și capacitatea de a inova prin organizarea unui prim serviciu de transport feroviar la nivel mondial pentru a livra echipamentele Scuderiei Ferrari între trei Grand Prix-uri nord-americane, reducând astfel amprenta de carbon cu 90% față de transportul aerian și cu 32% față de transportul rutier.

Din aceeași categorie...

Back to top button