EcofriendlyȘtiri

Charge4Europe a ajuns la 100.000 de puncte de încărcare în Europa

Charge4Europe, joint-venture-ul dintre DKV Mobility și innogy eMobility Solutions, a ajuns la 100.000 de puncte de încărcare în Europa.

Charge4Europe, care a început să funcționeze în 2019, a ajuns la 100.000 de puncte de încărcare în Europa și își propune să devină una dintre cele mai mari rețele de încărcare pentru vehicule electrice și hibride din Europa.

Charge4Europe a ajuns la 100.000 de puncte de încărcare în Europa

Această realizare impresionantă a fost anunțată recent la sediul innogy din Essen, Germania.

„La Charge4Europe, lucrăm la viteză maximă pentru a crea o infrastructură de încărcare care să acopere în toată Europa. În acest fel, dorim să modelăm cu succes transformarea energiei împreună cu clienții și partenerii noștri”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV.

Joint-venture-ul oferă acces la aproximativ 30.000 de puncte de încărcare din Germania. Unitățile de încărcare sunt deja disponibile în Austria, Belgia, Franța, Olanda, Luxemburg și Italia.

VEZI ȘI: Cefin Trucks a livrat primele 10 autotractoare Ford 1842T livrate către Tempo Invest 

Extinderea în diferite țări cu noi puncte de încărcare are loc continuu.

„La nivel internațional, electromobilitatea se află într-o etapă de dezvoltare rapidă. Încărcarea transfrontalieră este un factor cheie pentru succesul electromobilității. Cu Charge4Europe vizăm în special flotele mari de vehicule”, spune Arjan van der Eijk, CEO/COO al innogy eMobility Solutions GmbH.

Până la sfârșitul acestui an, se estimează ca rețeaua de încărcare Charge4Europe să crească la peste 120.000 de puncte de încărcare.

Din aceeași categorie...

Back to top button