Charge4Europe a ajuns la 100.000 de puncte de încărcare în Europa

Charge4Europe a ajuns la 100.000 de puncte de încărcare în Europa
Charge4Europe, joint-venture-ul dintre DKV Mobility și innogy eMobility Solutions, a ajuns la 100.000 de puncte de încărcare în Europa.

Charge4Europe, care a început să funcționeze în 2019, a ajuns la 100.000 de puncte de încărcare în Europa și își propune să devină una dintre cele mai mari rețele de încărcare pentru vehicule electrice și hibride din Europa.

Charge4Europe a ajuns la 100.000 de puncte de încărcare în Europa

Această realizare impresionantă a fost anunțată recent la sediul innogy din Essen, Germania.

„La Charge4Europe, lucrăm la viteză maximă pentru a crea o infrastructură de încărcare care să acopere în toată Europa. În acest fel, dorim să modelăm cu succes transformarea energiei împreună cu clienții și partenerii noștri”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV.

Joint-venture-ul oferă acces la aproximativ 30.000 de puncte de încărcare din Germania. Unitățile de încărcare sunt deja disponibile în Austria, Belgia, Franța, Olanda, Luxemburg și Italia.

VEZI ȘI: Cefin Trucks a livrat primele 10 autotractoare Ford 1842T livrate către Tempo Invest 

Extinderea în diferite țări cu noi puncte de încărcare are loc continuu.

„La nivel internațional, electromobilitatea se află într-o etapă de dezvoltare rapidă. Încărcarea transfrontalieră este un factor cheie pentru succesul electromobilității. Cu Charge4Europe vizăm în special flotele mari de vehicule”, spune Arjan van der Eijk, CEO/COO al innogy eMobility Solutions GmbH.

Până la sfârșitul acestui an, se estimează ca rețeaua de încărcare Charge4Europe să crească la peste 120.000 de puncte de încărcare.

Follow #infotrucker