Utilitare ușoare

Chronopost a comandat 420 de Volkswagen e-Crafter

Utilitare comerciale electrice încep să prindă din ce în ce mai mult, iar de curând, Volkswagen Autovehicule Comerciale a anunțat un contract generos.

Conform producătorului german, în următorii doi ani vor fi livrate 420 de exemplare e-Crafter companiei de logistică din Franța Chronopost.

Chronopost a comandat 420 de Volkswagen e-Crafter

„Aceasta este cea mai mare comandă unică pentru e-Crafter până în acest moment. Iar noi o considerăm un pas important pentru susținerea transportului urban ecologic. Vrem să le mulțumim celor de la Chronopost că vor face livrări de tip last-mile cu ajutorul vehiculelor noastre”, a declarat unul dintre reprezentanții Volkswagen Vehicule Comerciale.

VEZI ȘI: Rezultatele acțiunii Truck & Bus în mai multe județe din țară

Chronopost este una dintre companiile mari care livrează în Franța, iar începând cu luna septembrie a anului trecut, oficialii au decis să achiziționeze o flotă de 100 de vehicule cu sisteme de propulsie alternative.

În următoarele 18 luni, aceste vehicule vor fi utilizate și în alte 18 orașe din Franța, utilitarele electrice urmând să fie utilizate pentru livrări de tip last-mile.

Chronopost a comandat 420 de Volkswagen e-Crafter

„Introducerea unor vehicule 100% curate pentru livrările din oraș reprezintă angajamentul nostru de a investi într-un viitor verde. Vehiculele electrice, precum e-Crafter, au suficientă autonomie pentru a putea fi utilizate la o scară mare, în special pentru livrările de tip last-mile”, a declarat Martin Piechowski, președintele Chronopost.

Din aceeași categorie...

Back to top button