Cifrele înregistrate de târgul transport logistic 2019

Transport Logistic 2019 - cifrele care au definit unul dintre cele mai importante târguri de profil din Munchen
Organizat la început de iunie la Munchen, transport logistic 2019 și-a confirmat rolul său de liant al industriei de transport și logistică.

Cele mai importante teme de discuție în cadrul transport logistic 2019 au fost războiul comercial dintre SUA și China, deficitul de șoferi de camion de la nivelul Uniunii Europene, noua rută a Drumului Mătăsii, dar au fost atinse și discuții despre introducerea inteligenței artificale în mai multe domenii.

Cifrele înregistrate de târgul transport logistic 2019

„Transport Logistic 2019 și-a confirmat rolul de cel mai mare hub logistic intermodal din lume. Au existat 2.347 de expozanți, în creștere cu 10% față de ediția din 2018, și aproximativ 64.000 de vizitatori, o creștere de 5%”, a declarat Stefan Rummel, directorul executiv al Messe Munchen.

Totodată, organizatorii spun că și suprafața de anul acesta a crescut de la 9 la 10 hale.

„Am observat o creștere importantă venită din China. Numărul expozanților veniți din această țara aproape s-a dublat: de la 34 la 64 de expozanți”, a completat Rummel.

VEZI ȘI: RIO 4TX-TRAILERPULSE, noua soluție de management al flotei de la WABCO și RIO

„Companiile din China caută din ce în ce mai mulți parteneri de cooperare în Europa ca parte a Inițiativei Drumului Mătăsii”, a declarat oficialul.

Deficitul de șoferi profesioniști a fost una dintre temele importante de descuție, iar lucrurile generale s-au rezumat la a genera condiții de muncă mai atractive.

Totodată, inteligența artificială ar putea contribui pe termen lung, iar acest lucru ar urma să facă lanțurile logistice mai transparente și mai eficiente.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.