Camioane

Cinci MAN TGX 18.500 cu cabină XXL au intrat în flota companiei Eurodinamika

MAN Truck & Bus a livrat către compania slovenă Eurodinamika cinci MAN TGX 18.500 XXL, iar până la finalul anului 2019 vor mai fi livrate alte 15 unități.

Convinsă de fiabilitatea, eficiența și serviciile post-vânzare oferite, compania slovenă de transport și logistică Eurodinamika și-a mărit flota cu cinci camioane MAN TGX 18.500 XXL. Compania din Teharje se bazează pe camioanele producătorului de bavarez încă din 2016.

Cinci MAN TGX 18.500 cu cabină XXL au intrat în flota companiei Eurodinamika

Eurodinamila, o afacere de familie pornită în 2010, operează pe rute din Europa cu 50 de camioane propri, precum și prin intermediul unor subcontractori.

VEZI ȘI: Ford Trucks și-a extins rețeaua de service din Europa de Vest

Hilmo Batlak, directorul companiei Eurodinamika, a spus că alegerea modelului MAN TGX 18.500, cu cabină XXL, a fost o alegere făcută atât de managementul companiei, dar și de șoferii care au fost implicați în procesul de selecție al camioanelor achiziționate.

MAN TGX 18.500 cu cabină XXL oferă un confort sporit șoferilor, iar din punctul de vedere al afacerii, MAN vine cu avantaje competitive pe piață atunci când vine vorba de fiabilitate, eficiență și service.

În afara celor cinci camioane livrate, compania Eurodinamika a mai comandat încă 15 camioane similare care vor fi livrate până la finalul anului 2019.

 

 

Din aceeași categorie...

Back to top button