Eveniment

Cine va fi câștiga titlul Romanian Transport Company of the Year 2019?

Mai este o zi până când vom afla cine va fi Romanian Transport Company of the Year 2019, titlu oferit de publicația Ziua Cargo celei mai performante companii de transport din România.

Joi, 14 noiembrie 2019, ora 17:00, colegii noștri de presă de la Ziua Cargo vor organiza la Club Face din București, cea de-a zecea ediția a Galei Ziua Cargo, în cadrul căreia se vor decerna trofeele Romanian Transport Company of the Year 2019 (RTCY).

Cine va fi câștiga titlul Romanian Transport Company of the Year 2019?

Desfășurată într-o atmosferă destinsă, Gala Ziua Cargo a devenit o experiență necesară pentru actorii din industria de transport rutier românească, oferind posibilitatea participanților de a întâlni parteneri noi de afaceri.

VEZI ȘI: Raben Group și-a extins operațiunile logistice în Bulgaria

După o selecție riguroasă a tuturor companiilor de transport înscrise în concursul RTCY 2019, juriul a desemnat companiile calificate în finală. Departajarea acestora s-a făcut pe baza mai multor criterii, regăsite în regulamentul oficial al concursului.

Lista celor șase companii de transport finaliste în RTCY 2019:

În 2018, titlul de Romanian Transport Company of the Year a fost câștigat de compania de transport și logistică H.Essers România, cu sediul în Oradea.

Din aceeași categorie...

Back to top button