Camioane

Cinema Seat: mai mult spațiu în cabină și o măsuță lângă pat

Producătorul german de scaune auto Grammer a lansat o nouă gamă pentru camioane, a cărei vedetă este scaunul pentru pasager Cinema Seat.

Noua gamă Grammer pentru camioane de tonaj mediu și greu începe cu scaunul premium pentru șofer MSG 115, cu suspensie pneumatică și posibilitatea de echipare cu un adaptor pentru pivotare.

Cinema Seat: mai mult spațiu în cabină și o măsuță lângă pat

Dar noutatea absolută este Cinema Seat, care poate fi pliat pentru a economisi spațiul. În plus, spătarul este compus din două părți. Secțiunea superioară poate fi înclinată spre față la 90 de grade, putând fi folosită ca masă sau spațiu de depozitare.

De asemenea, Cinema Seat este montat pe un adaptor pivotant, putând fi blocat în mai multe poziții. Astfel, în combinație cu scaunul pentru șofer MSG 115, există mai multe opțiuni de folosire a cabinei în timpul pauzelor. Sistemul este deja folosit la noua generație DAF.

VEZI ȘI: Shell Starship 2.0, concept ultra eficient de transport

Un alt avantaj al produsului este îmbunătățirea siguranței. Scaunul pasagerului rămâne pliat când nu este folosit, permițând șoferului o vizibilitate mai bună prin fereastra montată în partea de jos a ușii.

Revenind la scaunul șoferului, acesta dispune de ajustare automată a greutății, suport lombar pneumatic, sistem activ de aer condiționat, încălzire, cotiere reglabile și suport pentru umeri.

Din aceeași categorie...

Back to top button