Circulația camioanelor restricționată în acest weekend în Italia

Circulația camioanelor restricționată în acest weekend în Italia

Din cauza creșterii de trafic pe principalele autostrăzi din Italia, circulația camioanelor pentru acest sfârșit de weekend va fi restricționată.

În acest weekend, Italia va aplica interdicția de circulație pe timp de vară pentru vehicule comerciale de cu masa totală de peste 7.5 tone, anunță trasportoeuropa.it

Astfel, în afară de excepțiile obișnuite, toate vehicule comerciale menționate mai sus trebuie să oprească vineri, 4 august 2017, în intervalul orar 14:00 – 22:00. De asemenea, sâmbătă, 5 august 2017 circulația camioanelor va fi oprită în intervalul 8:00 – 22:00, autoritățile așteptându-se ca în această zi, traficului să atingă cel mai înalt nivel al întregii verii.

De sâmbătă, 5 august 2017, începând cu ora 22:00, camioanele pot porni motoarele, însă doar pentru nouă ore, pentru că, duminică, 6 august 2017, va intra în vigoare interdicția obișnuită de la 07:00 la 22:00. Aceasta este a doua și ultima zi de vineri în care se aplică această interdicție de vară.

De fapt, în toate weekend-urile viitoare din august, interdicția va fi în vigoare numai în zilele de sâmbătă și duminică.

Informații verificate cu ajutorul portalului TruckBan al celor de la TimoCom.

Follow #infotrucker

Comentarii Facebook

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *