MagazinȘtiri

Clipul “The Movers”, un tribut adus de Volvo Trucks șoferilor profesioniști

“The Movers” este un tribut adus de Volvo Trucks America de Nord șoferilor profesioniști, care țin în fiecare zi economia și lumea în mișcare.Ești acolo, ziua și noaptea, câteodată aproape, iar alte ori departe de casă. De multe ori casa ta este pe drumuri. Nu este ușor, dar este necesar.

Ești o mamă, un tată sau cel mai bun prieten.

Clipul “The Movers”, un tribut adus de Volvo Trucks șoferilor profesioniști

Ești șofer profesionist, cel care mișcă economia, motorul care mișcă în siguranță materia primă, alimentele, combustibilul, bunurile de larg consum, materialele de construcții, toate lucrurile care ne fac viața mai ușoară și posibilă.

Tuturor acestora, bărbați și femei, care indiferent de distanță, încărcătură își duc munca la capăt în siguranță și la timp, pentru a ține la propriu lumea în mișcare, Volvo Trucks SUA le mulțumește prin intermediul unui nou clip plin de emoție, “The Movers”, lansat de National Truck Driver Appreciation.

VEZI ȘI: Optifuel Lab 3 țintește o reducere a consumului de combustibil cu 13%

Noi, cei de la infotrucker.ro, ne-am dori să vedem o mai mare apreciere pe viitor pentru această profesie cu efect vast asupra economiei, fie ea românească, europeană sau mondială.

Bravo, Volvo Trucks!

Din aceeași categorie...

Back to top button