Clubul Globetrotter: Exclusiv și all-inclusive

Volvo Trucks Clubul Globetrotter

Călătoria anului 2016, duce Clubul Globetrotter în Sri Lanka şi Maldive, acolo unde, membrii săi vor primi tot răsfățul și luxul pe care aceste miracole exotice le pot oferi.

Puteți alterna zilele lungi și relaxante de pe plajele fabuloase ale acestor două destinații cu aventuri incitante şi pline de culoare. Desigur, pentru toate există un preț. Astfel, puteţi să vă alăturaţi acestui club select al posesorilor de camioane Volvo, optând pentru una din ofertele suedezilor.

Ce reprezintă Clubul Globetrotter? Atunci când accesaţi una dintre ofertele de camioane ale producătorului suedez, intrați practic într-un grup select al proprietarilor de Volvo Trucks, căruia, prin calitatea de membru al Clubului Globetrotter, i se deschid porţile nu numai către o lume plină de aventură, ci și către cele mai bune servicii și oferte ale producătorului suedez.

Clubul Globetrotter: Exclusiv și all-inclusive

Pentru a intra în Clubul Globetrotter și a merge cu acesta în Sri Lanka şi Maldive, tot ceea ce trebuie să faceţi este să achiziţionaţi unul sau trei camioane, conform ofertei Volvo Trucks.

Cu siguranţă că nu veţi cumpăra camioanele pentru a putea merge în vacanță, ci pentru că sunt, așa cum spune producătorul suedez dar și clienții actuali, camioane excelente, care îmbunătăţesc productivitatea şi profitabilitatea companiilor de transport.

Follow #infotrucker