EconomicTop News

CNH Industrial a numit viitorul CEO al companiei On-Highway

CNH Industrial l-a numit pe Gerrit Marx ca CEO desemnat pentru noua companie On-Highway, care se așteaptă să opereze independent din prima parte a anului 2022.

CNH Industrial continuă activitățile de separare în două companii independente, denumite On-Highway și Off-Highway.

CNH Industrial a numit viitorul CEO al companiei On-Highway

On-Highway va include următoarele mărci și activitățile asociate: IVECO (vehicule comerciale ușoare, de tonaj mediu și greu), IVECO ASTRA (camioane grele), IVECO BUS și Heuliez Bus (autobuze și autocare), Magirus (camioane de pompieri), Iveco Defence Vehicles (camioane militare), FPT Industrial (sisteme de propulsie) și Iveco Capital (servicii financiare).

VEZI ȘI: IVECO S-WAY 2021 vine cu motoare noi și un consum redus cu 3%

Gerrit Marx s-a alăturat CNH Industrial în ianuarie 2019, ca președinte pentru segmentul de Vehicule Comerciale și Specializate. El are aproximativ 20 de ani de experiență în organizații precum McKinsey & Company, Daimler AG, Skoda și Bain Capital. Marx a lucrat în mai multe zone geografice și în segmente industriale diverse, cu o specializare pe industria automotive.

”În numele Consiliului de Directori, doresc să îl felicit pe Gerrit pentru această numire. Suntem încrezători că expertiza sa în domeniul vehiculelor comerciale, împreună cu spiritul de lider demonstrat în segmentul nostru de Vehicule Comerciale și Specializate, îl vor ajuta să ducă nouă companie spre înainte”, a declarat Suzanne Heywood, președinte al consiului de directori al CNH Industrial.

Din aceeași categorie...

Back to top button