Editorial

Cobra CB, noua stație radio lansată de Falcon Electronics

În cadrul evenimentului „Drum întins cu Falcon și Cobra” compania Falcon Electronics a lansat staţiile radio Cobra CB din portofoliul său, sub motivația că nu poți avea o călătorie sigură și confortabilă cu mașina fără o stație CB instalată.

Cele trei stații de emisie-recepție Cobra CB importate și distribuite în exclusivitate de Falcon Electronics în România sunt descrise astfel: „Soluţia perfectă pentru profesionişti”, „Staţia cu toate funcţiile pe microfon” şi „Cea mai vândută staţie din lume”.

Cobra CB, noua stație radio lansată de Falcon Electronics

Cobra 29 LX, model aniversar, a fost creată special pentru profesionişti şi este vârful de gamă al CB-urilor Cobra. Este o staţie cu autodiagnoză inclusă şi reglaje facile. Utilizatorul poate verifica puterea de emisie, starea antenei şi tensiunea bateriei. În plus, staţia dispune de funcţiile unice Cobra SoundTracker (care are rolul de a reduce zgomotul de fundal cu până la 90% şi de a îmbunătăţi calitatea sunetului), Cobra Talk Back (pentru controlul calităţii emisiei) şi Cobra Dynamike Boost (pentru reglarea microfonului). Preţul recomandat este 629 lei cu TVA inclus.

Cobra 75 ST este un produs de tip „blackbox”, ergonomic şi discret, cu toate funcţiile pe microfon: intrarea în emisie, controlul Squelch-ului, scanarea şi memorarea a 4 canale diferite, dar şi monitorizarea simultană a 2 canale. Cobra 75 ST dispune şi de funcţia patentată Cobra SoundTracker şi costă 579 lei cu TVA inclus.

Cobra 19 DX este considerată a fi cea mai vândută staţie CB din lume, cu o rază de acţiune de până la 25 km în condiţii optime geografice şi meteorologice. Cele mai importante funcţii sunt Squelch, care elimină zgomotul dintre conversaţii şi RF Gain, care exclude variaţia semnalului.

Aceasta costă 329 lei cu TVA inclus.

Din aceeași categorie...

Back to top button